Billeje
Aguadilla
Oversæt
Puerto Rico // Aguadilla
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aguadilla: Sixt biludlejning online booking

Lad din ferie eller forretningsrejse tage sit udgangspunkt fra Sixt Biludlejning i Aguadilla, hvis du planlægger et ophold i herlige Puerto Rico. Når du møder ind på Sixtkontoret, står vi klar til at præsentere dig for lejekontrakt og bilnøgler, hvorefter vi fører dig videre til din komfortable udlejningsbil. Du finder Aguadilla i det nordvestlige hjørne af Puerto Rico, og med din moderne udlejningsbil udforsker du nemt de mange omgivende sandstrande og dejlige seværdigheder. Sixt har hjulpet mange bilrejsende gennem årene, og vi gør det lille ekstra for, at din rejse skal forløbe problemfrit. Har du brug for ekstra tips, kan du altid kontakte kundeservicepersonalet. Det gælder også, hvis du har spørgsmål om udlejningsbiler eller tilbehør. Bestil billeje i Aguadilla i dag og få Sixts prisvenlige køretøjer med i pakken.

 
 • Aguadilla Lufthavn
  405 Hangar
  00604 Aguadilla

  Ma. - Sø.23:00 - 16:00
  Helligdag23:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Aguadilla Lufthavn

  Sixt Billeje
  405 Hangar
  00604 Aguadilla

  Ma. - Sø.23:00 - 16:00
  Helligdag23:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Aguadilla

Giv dig selv tid til at udforske caribiske Puerto Rico. Nyd her det behagelige tropiske klima og tag til en af landets magiske strande for at opleve en storslået solnedgang. Alt bliver muligt i din udlejningsbil. Fra biludlejningen i Aguadilla tager du dig hurtigt og smidigt til den vidunderlige, hvide sandstrand Crash Boat Beach, der byder på krystalklart vand og afslapning, eller du kan vandre langs den lille sti ned til den skjulte perle Cueva Survival Beach, hvor du venter smukke klippeformationer. Billeje i Aguadilla kan desuden føre dig østpå til det dejlige naturområde ved skoven Río Abajo, hvor du kan vandre til grotten Cuava de Agua og vandre op langs vandfaldet. Du kar gode muligheder for at overnatte i området, omgivet af den dejlige natur. En udlejningsbil i Aguadilla giver dig med andre ord alle forudsætninger for at skabe et vidunderligt eventyr i Puerto Rico.

Lej en bil hos Sixtafdelingen i Aguadilla

Afdelingen er placeret i byens lufthavn, hvorfra du har adgang til centrale punkter i Puerto Rico. Med Sixt billeje i Aguadilla får du mulighed for at vælge dit foretrukne køretøj, hvad enten du kigger i retning af stationcars, 4x4%u2019er eller økonomibiler. Bestem dig for udlejningsbilen, der passer til dine behov og rejseselskab, og bestil enten online via Sixt hjemmesiden, per telefon hos Sixt kundeservice eller via Sixt appen, som du kan downloade til din smartphone. Ved Sixt Biludlejning i Aguadilla kan du også tilvælge ekstraudstyr, herunder GPS navigation, autostole, kaskobeskyttelseog ubegrænset kilometertal, til en konkurrencedygtig pris. Nyd dit ophold i Aguadilla og omegn til fulde, når du bestemmer dig for en udlejningsbil på turen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice