Billeje
Vilamoura
Oversæt
Portugal // Vilamoura
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vilamoura: Sixt biludlejning online booking

Skyd rejsen i gang i det sydlige Portugal ved at leje en bil fra Sixt Biludlejning i Vilamoura. Den lille havneby Villamoura ligger ved den smukke Algarvekyst i den sydlige del af landet og ca. 10 km nordvest for Faro. Det er et yndet rejsemål for besøgende, der søger mod de fantastiske strande og samtidig vil have gode forudsætninger for at slappe af på ferien, men området er også spækket med interessante historiske og kulturelle seværdigheder, som kan nås med udlejningsbil. Sixts billeje i Vilamoura giver dig konkurrencedygtige priser på såvel udlejningsbiler som tilbehør, ligesom du får friheden til at planlægge ferien helt efter dit humør og dine behov.

 
 • Vilamoura Marina
  Avenida da Marina Lote H1
  8125-401 Vilamoura

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Vilamoura Marina

  Sixt Billeje
  Avenida da Marina Lote H1
  8125-401 Vilamoura

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vilamoura

Kystbyen er ideel til en dejlig strandferie, men er også et fint startpunkt for spændende roadtrips i din Sixtbil. Gå endelig ikke glip af en hyggelig gåtur i Vilamouras lystbådehavn og kør dernæst gerne forbi byens fascinerende romerske ruiner Cerro da Vila. Du kan med fordel udnytte Sixtbilen fra din foretrukne Biludlejning i Vilamoura til at opdage nogle af Algarvekystens smukkeste sandstrande. Sæt eksempelvis kurs mod charmerende Albufeira, som ligger ca. 15 km vest for Vilamoura, hvor du kan nyde livet på den godt 3 km lange, hvide sandstrand Praia da Falésia, der er smukt omgivet af klipper, eller styr Sixtbilen videre mod den enestående og velfotograferede Praia da Marinha ved Lagoa, der imponerer med sit azurblå vand og majestætiske kalstensklipper omgivet af Atlanterhavet. Udlejningsbilen kan naturligvis også tage dig til populære byer såsom Faro mod øst eller dejlige naturområder, heriblandt Kap Sankt Vincent i det sydvestligste hjørne.

Bliv ekstra mobil med en Sixtbil på rejsen

Hvis du vil udforske en af Portugals skønne regioner, er det oplagt at vælge billeje ved en afdeling i eller omkring herlige Vilamoura. At have en lejet bil under opholdet gør dig ekstra mobil, ligesom du kan foretage pauser, når du vil fotografere eller trænger til kaffe. Hvis du vil lette bilrejsen yderligere, har vi hos Sixt et stort udvalg af ekstraudstyr, der muliggør dette. Bestil for eksempel praktisk GPS navigation, så du slipper for at skulle fumle med gammeldags kort, få ubegrænset kilometertal med stor frihed og få flere navne registreret på lejekontrakten ved den valgte Sixt Biludlejning i Vilamoura, så I kan være flere om at køre den komfortable udlejningsbil. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam med det samme for at leje din bil og tilbehøret til rejsen i Portugal.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice