Billeje
Vila Real
Oversæt
Portugal // Vila Real
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vila Real: Sixt biludlejning online booking

Lad vores professionelle medarbejderteam ved Sixt Biludlejning i Vila Real tage dig med ud på en bilrejse i Portugal, hvor du får al den fleksibilitet, du kan ønske dig. Den historiske by Vila Real ligger i den nordlige del af landet, ca. 90 km øst for storbyen Porto og lige syd for den lille nationalpark Alvao. Med Sixts billeje i Vila Real kan du nemt tage rundt i den dejlige by samt udforske bjergene og Atlanterhavskysten mod vest eller eksempelvis tage mod den nordlige grænse til Spanien, der byder på fantastisk natur og et lækkert køkken. Med en udlejningsbil på rejsen er din frihed i fokus, og du kan derfor frit bestemme, hvad der skal ske under Portugalopholdet.

 
 • Vila Real/JAPautomotive
  Zn Industrial Lt 152
  5000-082 Vila Real

  Ma. - Fr.09:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Book ved denne station

 • Vila Real/JAPautomotive

  Sixt Billeje
  Zn Industrial Lt 152
  5000-082 Vila Real

  Ma. - Fr.09:00 - 12:30
   14:00 - 18:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vila Real

Du vil finde et hav af spændende seværdigheder og dejlige oplevelser i den nordlige region af Portugal. Udforsk Vila Real med Sixtbilen, der kan tage dig direkte til blandt andet paladset Mateus fra 1700tallet, bygget i smuk barokstil og med en dejlig omgivende have. Du kan også sætte kurs mod den betagende gotiske Vila Real kirke fra det 15. århundrede. Derudover har du ikke langt til fantastisk natur. Kør eksempelvis fra Sixt Biludlejning i Vila Real til den nærliggende Alvao nationalpark med de imponerende bjerge og de betagende Galegos da Serra vandfald, eller tag den cirka 100 km lange køretur op til nationalparken Peneda Geres ved grænsen til Spanien, hvor du kan vandre gennem frodig natur, forbi historiske ruiner og søer, gennem smukke bjerge og eventuelt få et glimt af nogle af områdets ulve eller gyldne ørne.

Hos Sixt tilpasser vi bilrejsen efter dine behov

Hos Sixt kan vi tilbyde dig et bredt udbud af ekstraudstyr og kvalitetsbiler til ferien eller forretningsrejsen i det nordlige Portugal. Det er supernemt at reservere Sixts billeje i Vila Real. Gå ind via Sixts hjemmeside, smartphoneapp eller ring direkte til det ønskede kontor. Gennemse først sortimentet online og skab dig her et overblik over priser og egenskaber, så vi kan hjælpe dig med at skræddersy bestillingen ved Sixt Biludlejning i Vila Real helt efter dine behov og ønsker. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at leje bilen for, og om du eksempelvis foretrækker en moderne og komfortabel stationcar, økonomibil eller 4x4 til rejsen. Tilføj også gerne tilbehør eller bestil tillægstjenester, herunder registrering af flere førere på lejekontrakten, så du gør din bilrejse i Vila Real helt optimal.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice