Billeje
Vila do Porto
Oversæt
Portugal // Vila do Porto
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vila do Porto: Sixt biludlejning online booking

Nyd din rejse til Azorerne i din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Vila Do Porto. Azorerne hører under Portugal og ligger vest for selve fastlandet. Øgruppen er kendt for sin pragtfulde natur, frodige flora og fauna samt det yderst behagelige klima. Når du vælger at leje en bil hos filialen Sixt Biludlejning Vila Do Porto, kan du nyde førsteklasses biler, konkurrencedygtige priser og personlig service. Sixtpersonalet på Azorerne giver dig en god start på rejsen, og med en Sixtbil sikrer du, at rejsen sker i dit tempo og efter dit humør. Få mest ud af opholdet på den dejlige ø, book allerede i dag et komfortabelt køretøj til ferien.

 
 • Azorerne Santa Maria Lufthavn
  Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Azorerne Santa Maria Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Vila do Porto

Den lille havneby Vila do Porto ligger på øen Santa Maria, som er en af de smukkeste og mest forskelligartede af de portugisiske øer. På grund af øens charmerende størrelse finder du mange af Santa Marias højdepunkter inden for blot 10 til 15 minutters kørsel fra Sixt Biludlejning i Vila do Porto. Det lokale dykkecenter giver f.eks. rejsende en uforglemmelig oplevelse under vandet, mens Pico Altobjergene lover magiske udsigter og en uforglemmelig oplevelse.Hvis du foretrækker en lidt længere biltur, kan du besøge de hyggelige, nærliggende byer Santa Barbara og Santo Espírito, køre til den skønne, hvide strand Praia Formosa eller tage på en herlig vandretur i Caldeira. Med Sixt billeje i Vila do Porto kan du kort sagt udforske alle Santa Marias skjulte skatte.

Prisvenlige og pålidelige Sixtbiler på Santa Maria

Billeje med Sixt i Vila do Porto er enkelt og prisoverkommeligt for dem, der vil besøge den dejlige, portugisiske ø Santa Maria. Sixtkontoret ligger i Santa Maria Lufthavn, og her kan du som rejsende nyde et uhyre bredt sortiment, der bl.a. består af komfortable og stilfulde stationcars samt økonomibiler. Vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere et køretøj fra din valgte bilkategori og ikke en specifik bilmodel. Nyd den fantastiske ø på behagelig og fleksibel vis, når du lejer en bil. Oplev alle de ønskede seværdigheder og tag dagen, som den kommer. Tilvælg gerne ubegrænset kilometertal med Sixt og tilføj GPS navigation, så du slipper for gammeldags kort, eller en autostol, hvis du rejser med barnet. Du kan naturligvis også tegne en passende kaskobeskyttelse eller få flere navne registreret på lejekontrakten. Tjek vores aktuelle tilbud, så du kan nyde din ferie fuldt ud via Sixt Biludlejning i Vila Do Porto.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice