Billeje
Santa Cruz das Flores
Oversæt
Portugal // Santa Cruz das Flores
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Santa Cruz das Flores: Sixt biludlejning online booking

Start ud hos Sixt Biludlejning i Santa Cruz das Flores og nyd rejsen til et af Portugals vigtigste rejsemål. Azorerne er en yndet rejsedestination for naturelskere, og en tur til den hyggelige ø Flores er bestemt ingen undtagelse. Øen tilbyder et behageligt klima med en rig flora og fauna. Hvis du vil være uafhængig af offentlige transportmidler og ligeledes vil arrangere diverse dagsture, er billeje i Santa Cruz das Flores et udmærket valg. Pak udlejningsbilen og begiv dig ud på opdagelse, når du har lyst. Du har mulighed for at køre lige derhen, du vil, så udforsk Flores mukke natur i dit eget tempo. Lad Sixt hjælpe dig med at gøre opholdet på Azorerne mere behageligt og afslappet.

 
 • Azorerne Flores Lufthavn
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Azorerne Flores Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Santa Cruz das Flores

Santa Cruz das Flores ligger på øen Flores nordlige kyst og hører under de smukke Azorerne vest for Portugal. Som navnet antyder, er Santa Cruz das Flores en malerisk ø med en overflod af blomster og frodige grønne områder. Vulkanlandskaberne danner baggrunden for Santa Cruz das Flores, og uanset i hvilken retning du kigger, har du en nærmest paradislignende udsigt. Flores tilbyder milde temperaturer året rundt, hvilket gør det behageligt at udforske øen i bilen fra Sixt Biludlejning i Santa Cruz das Flores. Besøg gerne de to betagende søer i Lagoa Funda, som ligger uden for byen i naturreservatet Caldiera Funda, eller sæt kurs mod de dejlige strande ved Lajes das Flores og Faja Grande. Flores venter såmænd bare på at blive udforsket, og det gør du bedst i en Sixtbil fra kontoret i Santa Cruz das Flores.

Masser af komfortable biler hos Sixt

Billeje i Santa Cruz das Flores har aldrig været lettere end med Sixt. Du kan bestille din foretrukne køretøjskategori online, via Sixts app eller pr. telefon, og så venter udlejningsbilen på dig, når du ankommer til vidunderlige Flores. Hvis du har brug for ekstraudstyr eller tjenester, f.eks. GPS navigation eller registrering af yderligere en fører underopholdet, tager Sixt også hånd om dette. Hos Sixt Biludlejning i Santa Cruz das Flores finder du stilfulde og moderne biler inden for forskellige prisklasser, så uanset om du er på udkig efter en smart økonomibil eller stationcar, en luksus sportsvogn eller en rummelig 4x4, har kontoret den rette bil blandt det brede udvalg. Lej en bil hos Sixt og lad os sammen gøre din tur til Santa Cruz das Flores til et positivt minde.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice