Billeje
Praia de Vitória
Oversæt
Portugal // Praia de Vitória
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Praia de Vitória: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt tage dig med til Portugal. Hvorfor ikke starte turen ved Sixt Biludlejning i Praia De Vitória. Selve byen ligger på øgruppen Azorerne i Atlanterhavet, ca. 1500 km fra Portugal. Du lander i et naturparadis, hvor de dejlige naturoplevelser både kan nydes til lands og til vands. Når du lejer en komfortabel Sixtbil til rejsen, kan du bl.a. frit udforske den skønne ø Terceira, og det er kun dine ferieønsker, der sætter begrænsningerne og ej bilen, der helt sikkert nok skal håndtere terrænet, der både sender dig forbi hyggelige byer og vulkankratere. Glæd dig til et uforglemmeligt eventyr på Azorerne, med start ved Sixtkontoret i Praia De Vitória.

 
 • Azorerne Terceira Lufthavn
  Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Azorerne Terceira Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Praia De Vitória

Praia De Vitória ligger på den nordøstlige spids af Terceiraøen og er øens største knudepunkt. Byen er et godt udgangspunkt for rejsen, da du her bl.a. finder mange gode restauranter, barer og caféer. De portugisiske Azorerne, midt i Atlanterhavet, er et populært feriested for dem, der ønsker at nyde vidunderlig natur og slappe af i solen. Udnyt bl.a. Sixt billeje i Praia De Vitória, så du kan besøge nogle af øens mange skønne strande. På Terceira finder du strande for enhver smag, og du kan f.eks tage mod den hvide sandstrand Prainha eller til de naturlige pooler Biscoitos. Det er også værd at tage udlejningsbilen til charmerende Angra do Heroismo, som anses for at være Azorernes ældste by, og den er endvidere med på UNESCOs Verdensarvsliste. Byens museum vil give dig et indblik i øernes historie og kultur samt et kendskab til forholdet med fastlandet Portugal. Hvis du planlægger en rejse til dejlige Terceira, så overvej at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Praia De Vitória.

Optimal fleksibilitet og komfort på rejsen til Azorerne

Rejsende til Praia De Vitória kan altid nyde prisvenlige og pålidelige biler ved Sixt Biludlejning i Praia De Vitória. Lej en bil blandt udvalget af bl.a. smarte og moderne stationcars og økonomibiler. Du bestiller gennem vores hjemmeside, app eller telefonisk, hvor vi gerne tager en snak om de mange alternativer. Ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation eller en autostol, og tjenester såsom ubegrænset kilometertal, kan naturligvis også tilføjes til billejen i Praia De Vitória. Sixtkontoret i Praia De Vitória er bekvemt beliggende i lufthavnen, så du kan starte din bilrejse kort tid efter, du lander. Lad Sixt Biludlejning hjælpe dig med at planlægge din rejse til øparadiset Praia De Vitória på Azorerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice