Billeje
Ponta Delgada
Oversæt
Portugal // Ponta Delgada
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ponta Delgada: Sixt biludlejning online booking

Lej en komfortabel bil ved Sixt Biludlejning i Ponta Delgada, og så er du klar til at opleve portugisiske Azorerne. Øgruppen består af 9 øer og ligger ca. 1500 km vest for Portugals kyst. Dette naturparadis byder på alt fra fantastiske kratersøer, bjergskråninger, vandfald og vinmarker til Atlanterhavets imponerende hvaler og delfiner. Hvis du vil have mest muligt ud af besøget i Ponta Delgada på São Miguel, er det en god idé at leje en bil. Sixt tilbyder forskellige kvalitetskøretøjer og ekstraudstyr, og du bestiller enkelt via Sixts app, hjemmeside eller pr. telefon. Nyd muligheden for at opdage øen i dit tempo og slip for at skulle tilpasse dig efter andres rejseplaner. Und dig selv en Sixtbil, når du vil opleve Azorerne.

 
 • Azores Ponta Delgada Lufthavn
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Azores Ponta Delgada Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ponta Delgada

Azorerne giver fantastiske muligheder for at nyde solen og den betagende natur. Hvad enten du er til vandreture, cykling eller solbadning, finder du noget at give dig til på São Miguel. Gå endelig ikke glip af frodige Vale das Furnas på bunden af et vulkankrater og vidunderlige Parque Terra Nostra, hvor du finder boblende bække og eksotiske planter. Lad desuden gerne din billeje i Ponta Delgada tage dig til den smukke gotiske kirke i Ribeira Grande eller til dejlige strande, såsom Vila Franca, der ligger i et tidligere vulkankrater, og rolige Moinhos. Ponta Delgada er desuden spækket med gode restauranter, hyggelige barer og interessante natklubber. Spis gerne på en af de mange klassiske restauranter, hvor du bl.a. kan nyde de mest fantastiske franske retter. Hvis du drømmer om at besøge Ponta Delgada, bør du lægge ud med at leje et kvalitetskøretøj hos Sixt Biludlejning i Ponta Delgada.

Kvalitet, fleksibilitet og favorable priser

Sixt tilbyder en række moderne og vedligeholdte biler ved de forskellige kontorer i Ponta Delgada, så uanset dine ønsker og behov er der taget hensyn til dem. Nyd biler i alle størrelser og til ethvert formål, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne og varevogne. Sixt ønsker desuden at give dig fuld ro i sindet med billeje i Ponta Delgada og tilbyder derfor diverse tjenester og tilbehør. Bestil f.eks. en passende kaskobeskyttelse, registrering af flere navne på lejekontrakten eller ubegrænset kilometertal. Blandt de mange valgmuligheder gemmer der også både GPS navigation og en autostol, så Sixt Biludlejning i Ponta Delgada er klar til at tage et kig på dine individuelle ønsker. Bestil drømmebilen i dag og begynd planlægningen af rejsen med det samme.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice