Billeje i Paredes

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Paredes

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Paredes/JAPautomotive der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Paredes

Sixt Biludlejning i Paredes

Sixt Biludlejning i Paredes

Giv opholdet i det nordlige Portugal en ekstra fleksibilitet med en komfortabel kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Paredes. Den maleriske by Paredes ligger 30 km øst for storbyen Porto og i den nordvestlige del af Portugal. Med en udlejningsbil i området vil du frit kunne nyde det dejlige landskab, som er præget af vindmarker, melondyrkning og den smukke Atlanterhavskyst, ligesom du kan udforske interessante museer og gamle ruiner. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig i forbindelse med Sixts billeje i Paredes. Hos Sixt tilbyder vi et alsidigt udbud af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som kan lejes til en attraktiv pris.Paredes byder på flere interessante seværdigheder, som du hurtigt kan nå med din kvalitetsbil fra Sixt. Besøg gerne middelalderkirken Igreja de Sao Pedro do Mosteiro de Cete med sit fortlignende tårn eller udnyt Sixtbilen til at opleve vingården Quinta da Aveleda lige uden for Paredes, der er beliggende i naturskønne omgivelser. Når du lejer en bil, kan du naturligvis også tage på spændende eventyr længere væk. Nationalparken Peneda Gerês finder du godt 120 km nord for Paredes og på grænsen til Spanien, og et besøg her vil byde på en kombination af betagende bjerge og frodige dale samt fascinerende slotte og ruiner fra romerske monumenter. Begiv dig også gerne fra din Sixt Biludlejning i Paredes ud på A4, så du kan tage den godt 20 minutter lange køretur til den betagende by Porto. Her bør du blandt andet opleve den ikoniske og ca,45 meter høje Dom Luís bro, der giver en fantastisk udsigt over byen, og se det imponerende palads Palácio da Bolsa fra det 19. århundrede, der er registreret på UNESCO's Verdensarvsliste.
Lej en prisvenlig og moderne Sixtbil til eventyret i Portugal

Lej en prisvenlig og moderne Sixtbil til eventyret i Portugal

Sixt har udlejet biler i mere end 100 år, og vi giver dig mulighed for at vælge bilkategori ud fra et bredt udvalg af blandt andet økonomibiler, stationcars og 4x4'er. Det er vigtigt at være opmærksom på, at du vil modtage et moderne køretøj fra din foretrukne bilkategori, men at Sixt ikke kan garantere, at du kan forhåndsbestille en specifik bilmodel i forbindelse med Sixts billeje i Paredes. Alle vores førsteklasses køretøjer gennemgår dog ofte syn, hvorfor du kan forvente dig et absolut topprodukt, uanset hvad du vælger. Grib telefonen eller klik dig frem til bestillingsdelen online for at leje bilen ved Sixt Biludlejning i Paredes i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Paredes
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Paredes?
For at leje bil hos SIXT i Paredes skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Paredes.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Paredes?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Paredes. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 435 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)
FAQs om lejemål i Paredes
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Paredes?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Paredes?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Paredes?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Paredes

Vis mere