Billeje
Paredes
Oversæt
Portugal // Paredes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Paredes: Sixt biludlejning online booking

Giv opholdet i det nordlige Portugal en ekstra fleksibilitet med en komfortabel kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Paredes. Den maleriske by Paredes ligger 30 km øst for storbyen Porto og i den nordvestlige del af Portugal. Med en udlejningsbil i området vil du frit kunne nyde det dejlige landskab, som er præget af vindmarker, melondyrkning og den smukke Atlanterhavskyst, ligesom du kan udforske interessante museer og gamle ruiner. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig i forbindelse med Sixts billeje i Paredes. Hos Sixt tilbyder vi et alsidigt udbud af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som kan lejes til en attraktiv pris.

 
 • Paredes/JAPautomotive
  Rua Central de Mouriz 464
  4580-590 Paredes

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.09:00 - 12:30
  Book ved denne station

 • Paredes/JAPautomotive

  Sixt Billeje
  Rua Central de Mouriz 464
  4580-590 Paredes

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.09:00 - 12:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Paredes

Paredes byder på flere interessante seværdigheder, som du hurtigt kan nå med din kvalitetsbil fra Sixt. Besøg gerne middelalderkirken Igreja de Sao Pedro do Mosteiro de Cete med sit fortlignende tårn eller udnyt Sixtbilen til at opleve vingården Quinta da Aveleda lige uden for Paredes, der er beliggende i naturskønne omgivelser. Når du lejer en bil, kan du naturligvis også tage på spændende eventyr længere væk. Nationalparken Peneda Gerês finder du godt 120 km nord for Paredes og på grænsen til Spanien, og et besøg her vil byde på en kombination af betagende bjerge og frodige dale samt fascinerende slotte og ruiner fra romerske monumenter. Begiv dig også gerne fra din Sixt Biludlejning i Paredes ud på A4, så du kan tage den godt 20 minutter lange køretur til den betagende by Porto. Her bør du blandt andet opleve den ikoniske og ca,45 meter høje Dom Luís bro, der giver en fantastisk udsigt over byen, og se det imponerende palads Palácio da Bolsa fra det 19. århundrede, der er registreret på UNESCO's Verdensarvsliste.

Lej en prisvenlig og moderne Sixtbil til eventyret i Portugal

Sixt har udlejet biler i mere end 100 år, og vi giver dig mulighed for at vælge bilkategori ud fra et bredt udvalg af blandt andet økonomibiler, stationcars og 4x4'er. Det er vigtigt at være opmærksom på, at du vil modtage et moderne køretøj fra din foretrukne bilkategori, men at Sixt ikke kan garantere, at du kan forhåndsbestille en specifik bilmodel i forbindelse med Sixts billeje i Paredes. Alle vores førsteklasses køretøjer gennemgår dog ofte syn, hvorfor du kan forvente dig et absolut topprodukt, uanset hvad du vælger. Grib telefonen eller klik dig frem til bestillingsdelen online for at leje bilen ved Sixt Biludlejning i Paredes i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice