Billeje i Maia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Maia

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Porto Lufthavn Off-Terminal der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Maia

Sixt Biludlejning i Maia

Sixt Biludlejning i Maia

Lej en bil til rejsen i det nordlige Spanien og få i denne forbindelse personlig service og favorable priser ved filialen Sixt Biludlejning i Maia. Begynder din bilrejse i Maia, har du ikke mere end 10 km ned til det centrale Porto eller 6 km ud til den smukke Atlanterhavskyst, der er hjemsted for lange, hvide sandstrande. Med Sixts billeje i Maia bliver det nemt at tage rundt i området. Når du har afhentet bilnøgler og lejekontrakt ved Sixtafdelingen, sætter du kurs mod dine foretrukne destinationer.Sixtafdelingen i Maia ligger tæt på Portos lufthavn Francisco Sá Carneiro, hvilket er praktisk for dig, der ankommer eller forlader Portugal med fly. Du har heller ikke langt til nogle af Portugals mest interessante seværdigheder, vestkystens dejlige strande og markedsførende virksomheder i Maia, hvis du besøger byen i forbindelse med en forretningsrejse. Det er værd at udnytte den lejede bil fra den valgte Sixt Biludlejning i Maia til at tage familien med i byens zoologiske have, som er kendt for at være områdets bedste og hjemsted for et større udvalg af reptiler end noget andet sted i landet. Slå også gerne et smut forbi det imponerende middelalderkloster Leca do Balio syd for Maia eller anvend udlejningsbilen til at besøge den vidunderlige Atlanterhavskyst. Vestkysten er et sammensurium af smukke sandstrande såsom den betagende og fredelige Praia da Memória samt den lange, rene Praia Cable, der er omgivet af klipper, og du kan foretage stop for at nyde de flotte udsigter over havet, blandt andet ved det lille fyrtårn Boa Nova.
Hos Sixt venter bilen til rejsen rundt i Portugal

Hos Sixt venter bilen til rejsen rundt i Portugal

Hvis du har bestemt dig for at leje en moderne og prisvenlig udlejningsbil ved en Sixt Biludlejning i Maia, kan du glæde dig til en bilrejse fuld af komfort, stil og frihed. Sixtbilen kan tage dig ud på kortere udflugter i det nordlige Portugal eller længere roadtrips rundt omkring i dette vidunderlige land. Du får nemt plads til alle rejsende og bagagen i en af vores rummelige og pålidelige 4x4'er eller stationcars, ligesom du kan skabe lidt ekstra luksus under opholdet med en af vores stilfulde sportsvogne, eller hvorfor ikke opdage dejlige seværdigheder i en moderne økonomibil fra Sixt? Det er helt op til dig, hvilket køretøj du foretrækker i forbindelse med Sixts billeje i Maia. Vælg Sixt som din biludlejer, og så gør vi vores bedste for at forgylde dit ophold.
Show more
Godt at vide når du lejer i Maia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Maia?
For at leje bil hos SIXT i Maia skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Maia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Maia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Maia. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 1020 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,3)
Aflevering af køretøj
(4,3)
FAQs om lejemål i Maia
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Maia?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Maia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Maia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Maia

Vis mere