Billeje
Maia
Oversæt
Portugal // Maia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Maia: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil til rejsen i det nordlige Spanien og få i denne forbindelse personlig service og favorable priser ved filialen Sixt Biludlejning i Maia. Begynder din bilrejse i Maia, har du ikke mere end 10 km ned til det centrale Porto eller 6 km ud til den smukke Atlanterhavskyst, der er hjemsted for lange, hvide sandstrande. Med Sixts billeje i Maia bliver det nemt at tage rundt i området. Når du har afhentet bilnøgler og lejekontrakt ved Sixtafdelingen, sætter du kurs mod dine foretrukne destinationer.

 
 • Porto Lufthavn Off-Terminal
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Porto Lufthavn Off-Terminal

  Sixt Billeje
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Maia

Sixtafdelingen i Maia ligger tæt på Portos lufthavn Francisco Sá Carneiro, hvilket er praktisk for dig, der ankommer eller forlader Portugal med fly. Du har heller ikke langt til nogle af Portugals mest interessante seværdigheder, vestkystens dejlige strande og markedsførende virksomheder i Maia, hvis du besøger byen i forbindelse med en forretningsrejse. Det er værd at udnytte den lejede bil fra den valgte Sixt Biludlejning i Maia til at tage familien med i byens zoologiske have, som er kendt for at være områdets bedste og hjemsted for et større udvalg af reptiler end noget andet sted i landet. Slå også gerne et smut forbi det imponerende middelalderkloster Leca do Balio syd for Maia eller anvend udlejningsbilen til at besøge den vidunderlige Atlanterhavskyst. Vestkysten er et sammensurium af smukke sandstrande såsom den betagende og fredelige Praia da Memória samt den lange, rene Praia Cable, der er omgivet af klipper, og du kan foretage stop for at nyde de flotte udsigter over havet, blandt andet ved det lille fyrtårn Boa Nova.

Hos Sixt venter bilen til rejsen rundt i Portugal

Hvis du har bestemt dig for at leje en moderne og prisvenlig udlejningsbil ved en Sixt Biludlejning i Maia, kan du glæde dig til en bilrejse fuld af komfort, stil og frihed. Sixtbilen kan tage dig ud på kortere udflugter i det nordlige Portugal eller længere roadtrips rundt omkring i dette vidunderlige land. Du får nemt plads til alle rejsende og bagagen i en af vores rummelige og pålidelige 4x4'er eller stationcars, ligesom du kan skabe lidt ekstra luksus under opholdet med en af vores stilfulde sportsvogne, eller hvorfor ikke opdage dejlige seværdigheder i en moderne økonomibil fra Sixt? Det er helt op til dig, hvilket køretøj du foretrækker i forbindelse med Sixts billeje i Maia. Vælg Sixt som din biludlejer, og så gør vi vores bedste for at forgylde dit ophold.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice