Billeje
Madalena
Oversæt
Portugal // Madalena
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Madalena: Sixt biludlejning online booking

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning, så snart du ankommer til Madalena på charmerende Pico. Med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til at komme omkring på egen hånd, og det bliver du helt sikkert glad for netop her. Denne lille perle på en af Azorernes dejligste øer er et ideelt udgangspunkt, hvis du vil udforske den autentiske portugisiske kultur med alt, hvad det indebærer af smuk natur, flot arkitektur og selvfølgelig god, lokal vin. Man kan hurtigt blive forført af Madalena og resten af Pico, og uanset om du sætter tempoet ned eller får sved på panden på en aktiv ferie, kan din billeje i Madalena tage dig med på alverdens eventyr.

 
 • Azorerne Pico Vila Madalena
  Cais da Madalena s/n
  9950-305 Madalena

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Azorerne Pico Vila Madalena

  Sixt Billeje
  Cais da Madalena s/n
  9950-305 Madalena

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Madalena

Madalena er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at tage Sixtbilen ud i landskabet for at opleve alt hvad Pico har at byde på, men byen lokker nu også med velbevaret arkitektur helt tilbage fra det 16. århundrede, et hyggeligt havnemiljø og små spændende restauranter med lokale egnsretter på menuen. Selvom Madalena kan være svær at løsrive sig fra, er intet besøg på Pico helt komplet uden en tur til Montanha do Pico, den 2351 meter høje vulkan, som hæver sig i det flade landskab midt på øen, og som belønner dem, der tager turen derop. Efter en stroppetur op ad en vulkan kan det være godt at slutte dagen af med et godt glas vin, og her skuffer hverken Madalena eller resten af Pico. Øen er nemlig kendt for sin store vinproduktion, og mange af Picos vinmarker findes i dag sågar på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Tag en tur ud i det rustikke landskab via din billeje i Madalena og se, hvordan vinen bliver produceret. Herefter kan du passende nyde de liflige dråber senere på aftenen sammen med et herligt måltid!

Med Sixt får du det hele med

Hos Sixt Biludlejning Madalena bestræber vi os altid på, at vores kunder får den bil, der passer til lige netop deres behov. Så når du lejer en bil hos os, er vi altid klar til at tippe dig om de bedste alternativer inden for din foretrukne kategori. Vi tilbyder både almindelige personbiler og stationcars, og med mulighed for 24 timers afhentning kan dit ferieeventyr gå i gang, så snart du ankommer, uanset klokkeslæt! Det er i øvrigt blot en af de mange muligheder, du får tildelt ved at samarbejde med et af verdens største biludlejningsselskaber.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice