Billeje
Horta
Oversæt
Portugal // Horta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Horta: Sixt biludlejning online booking

Har du overvejet øgruppen Azorerne som feriemål? Lej en bil og kør gennem det natursmukke landskab, hvor du kan nærstudere alt fra vulkankratere til charmerende bymuseer og hvaler ude i Atlanterhavet, ligesom du kan dyrke et væld af friluftsaktiviteter til lands og vands eller sågar højt oppe over vulkankraterne. Hent din bil hos Sixt Biludlejning i Horta på øen Faial. Det giver dig en unik chance for at indtage et af Portugals allersmukkeste og frodigste landskaber, og du bestemmer naturligvis helt selv, om du er til action eller driverliv ved vandet. Med billeje i Hortabliver der åbnet mange døre.

 
 • Azorerne Faial Horta

  Sixt Billeje
  Rua Angustias nº 70 r/c
  9900-039 Horta

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Horta

Horta er hovedby på øen Faial, der betragtes som en af Azorernes centralt beliggende øer. Det er ligeledes en af de mest populære destinationer, og du har blot en kort sejltur over til naboøen Pico. Øen har sin egen lufthavn i netop Horta, der ligger små 9 km uden for byen. Med billeje i Hortas Lufthavn når du således hurtigt frem til byen, der bl.a. kan bryste sig af Horta Museum. Her kan du gennemsøge den store samling, der strækker sig over et væld af genrer, lige fra portrætmotiver til modelskibe. Det er også værd at køre forbi Sâo Salvador kirken fra det 16. århundrede, ligesom du naturligvis skal udnytte din udlejningsbil fra Sixt til at udforske vulkankraterne på øen. Azorerne er særligt kendt for deres vulkannatur, og med de frodige landskaber og kuperede vandrestier er der lagt op til eventyr. Et godt udgangspunkt er her Caldeiro do Cabeco Gordo.Du kan naturligvis også kaste dig ud i hvalsafarier, øhop, vandsport eller rideture i solnedgangen, når du får brug for afveksling til køreturene.

Bilferie med høj komfort

Hvis du allerede nu ved, at du vil have rådighed over en udlejningsbil på opholdet i Horta, mangler du blot at tage stilling til, hvilken kategori du ønsker dig. Det gode ved Sixt katalog er, at det er mindst lige så varieret som Azorernes landskab! Her finder du alt fra sportsvogne til stationcars. Du skal blot huske, at det ikke er muligt at reservere specifikke modeller, idet vi først tildeler den enkelte model ved din ankomst. Bestillingen kan du klare allerede i dag via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kontor, hvor vores medarbejdere sidder klar til at guide dig om biludlejning i Horta. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber og tilbyder dig altid førsteklasses udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice