Billeje
Guimaraes
Oversæt
Portugal // Guimaraes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Guimaraes: Sixt biludlejning online booking

Planlægger du en tur til det nordlige Portugal? Slå et smut forbi Sixt Biludlejning i Guimaraes og kom legende let rundt i området. Guimaraes, der ligger omtrent 55 km nordøst for den smukke storby Porto og øst for landets dejlige Atlanterhavskyst. Lej en bil i området, hvis du ikke vil lade dig begrænse af offentlige transportmidler, og hvis du ønsker fuld fleksibilitet til at opdage Guimaraes og omegn. Sixts billeje i Guimaraes er omfattet af favorable priser, og du finder køretøjer til alle behov og enhver smag, hvorfor alle vores kunder får adgang til en komfortabel udlejningsbil under opholdet. Du finder de mange prisvenlige kvalitetsbiler her på hjemmesiden, og vi giver dig mulighed for at bestille køretøjet online, pr. telefon eller i smartphoneappen.

 
 • Guimaraes/JAPautomotive
  Rua Capitao Salgueiro Maia 121
  4835-604 Guimaraes

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 12:30
  Book ved denne station

 • Guimaraes/JAPautomotive

  Sixt Billeje
  Rua Capitao Salgueiro Maia 121
  4835-604 Guimaraes

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 12:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Guimaraes

Guimaraes er oplagt til et afslappet ophold i det nordlige Portugal. Byens charmerende centrum er at finde på UNESCO's Verdensarvsliste, og du må naturligvis ikke snyde dig selv for en gåtur forbi fantastiske seværdigheder såsom den smukke kirke Nossa Senhora da Oliveira i gotisk stil med det imponerende orgel, det livlige torv med det interessante monument Padrao do Salado samt et besøg ved det fascinerende kunstmuseum Alberto Sampaio. Du kan naturligvis også udnytte Sixtbilen til daglige udflugter, eksempelvis til det fantastiske middelalderslot med otte tårne lige nord for Guimaraes, der er omgivet af mure. Kør også gerne en tur til Porto i udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Guimaraes, hvis du vil køre en tur over den imponerende Dom Luís bro, hvor der venter en fantastisk udsigt eller vil opleve en koncert i den herlige koncertsal Casa da Música.

Kvalitetsbiler for enhver smag hos Sixt

Når du vælger Sixts billeje i Guimaraes, vil du lette transporten under opholdet i det nordlige Portugal. Begynd eventyrene, når det passer dig, foretag pauser undervejs, hvis du vil strække benene eller ønsker at fotografere de smukke landskaber, og afslut bilturen, når du har lyst til at vende snuden tilbage mod hotellet. Vores mange kvalitetsbiler leveres i diverse designs og størrelser. Hvis du skulle få brug for et lidt større køretøj, kan du eventuelt leje en moderne stationcar eller 4x4'er, der giver plads til hele rejseselskabet og bagagen, mens en kompakt økonomibil kan være ideel for dig, der rejser med mindre bagage og søger en komfortabel Sixtbil til en fremragende pris. Sixt Biludlejning i Guimaraes tilbyder desuden ekstratilbehør og tjenester, så du kan optimere din bilrejse rundt i Portugal.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice