Billeje
Azorerne Faial Lufthavn
Oversæt
Portugal // Bandeiras // Azorerne Faial Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Azorerne Faial Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco PT +351-255788199
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: HOR
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 19:00
 
 24 timers afhentning

Hvis du har planer om at besøge det nordlige Spanien, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Santander Lufthavn (SDR). Du finder lufthavnen godt 4 km syd for den charmerende by, og den er omringet af gode veje. Når skiltene har ført dig til Sixtafdelingen i Santander Lufthavn, bliver du modtaget af vores dedikerede medarbejdere, der på professionel vis guider dig gennem lejekontraktens punkter og fører dig frem til udlejningsbilen. Herefter er det op til dig, hvad der skal ske på netop din rejse, og i hvilket tempo det skal foregå.

Tag Sixtbilen langs Santanderbugten

Santander ligger ved Biscayabugten i regionen Cantabrien, og du vil lynhurtigt finde ud af, at der er meget at opdage i området med din Sixtbil fra Santander Lufthavn. Styr for eksempel udlejningsbilen mod nogle af Nordspaniens smukke strande, såsom den charmerende og fredelige Playa de El Camello nord for Santander, der er dækket af gyldent sand og omgivet af klipper, eller nyd blot en afslappet køretur langs den betagende Santanderbugt, der byder ind med fantastiske udsigter over havet og de omgivende bjerge. Billeje i Santander Lufthavn vil give dig den ultimative frihed på rejsen.

Få en tryg og afslappet bilrejse med Sixt

Fra Sixt Biludlejning i Santander Lufthavn er det nemt at tage direkte ud på Nordspaniens gode veje, og de længere roadtrips kan eksempelvis tage dig mod smukke Bilbao i øst eller charmerende León mod sydvest. Din vigtige opgave ligger i at vælge din favorit blandt det brede udvalg af kvalitetsbiler, herunder stationcars, 4x4'er, økonomibiler og sportsvogne. Sixt kan desværre ikke garantere dig en specifik bilmodel i forbindelse med billejen i Santander Lufthavn, da det afhænger af udbud og efterspørgsel, men du får fuld frihed til at vælge kategori, afhentningssted, udlejningsperiode og omfanget af ekstraudstyr.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 19:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Azorerne Faial Lufthavn HOR Aeroporto da Horta 9900-321 Castelo Branco 38.521520, -28.715966 +351-255788199

Sixt kontorer Azorerne Faial Lufthavn HOR

Aeroporto da Horta
9900-321 Castelo Branco
 
Tlf. +351-255788199

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • 24 timers afhentning

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice