Billeje
Bandeiras
Oversæt
Portugal // Bandeiras
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bandeiras: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Bandeiras og få et skønt afsæt på køreturene rundt på Pico, en af Azorernes ni øer. Her kan du nyde landskabet, der er skabt af øens vulkanaktivitet, ligesom du kan komme på udflugt blandt vinstokkene plantet i den sorte lavamuld og de charmerende bygninger, der er præget af vulkannaturen. Med Sixt Biludlejning i Bandeiras lander du ligeledes på en ø, der er særligt kendt for sin særlige tilknytning til hvalindustrien, og som bl.a. sender dig på hvalsafari. Bestil din billeje i Bandeiras allerede i dag.

 
 • Azorerne Faial Lufthavn
  Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Azorerne Pico Lufthavn
  Aeroporto do Pico
  9950-011 Bandeiras

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Azorerne Faial Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Azorerne Pico Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto do Pico
  9950-011 Bandeiras

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bandeiras

Bandeiras hører under Portugal, og den er beliggende på Picos nordkyst. Du befinder dig kort sagt på en fantastisk vulkanø midt ude i Atlanterhavet, hvor hvalerne og delfinerne flittigt viser sig i horisonten. Med et besøg på Pico kan du få et indgående indblik i den hvalindustri, der har været en vigtig del af øens eksistens. Øen huser bl.a. et fascinerende hvalfangstmuseum. Baldeiras er en mindre landsby, og den giver dig straks et indblik i den vulkanaktivitet, der har kendetegnet Azorerne. Flere steder i nærheden finder du størknede lavabælter og særlige formationer, der er skabt af lavaens forløb. Med billeje i Bandeiras kan du også tage på udflugt til vingårdene, hvor vinen dyrkes i den knaldsorte lavamuld. Det er i øvrigt en rigtig god undskyldning for at prøvesmage de liflige dråber. I det hele taget er Azorerne et spændende bekendtskab, da naturen er frodig, og du kan komme helt op til større bjergtinder som Pico Pequeno, hvilket er ideelt til længere vandreruter. Ellers er det en oplevelse i sig selv at køre rundt til de mindre landsbyer, der har deres helt eget charmerende særpræg.

Sådan booker du din udlejningsbil

Med Sixt biludlejning i Bandeiras tilbyder vi dig kvalitetsbiler til lave priser. Vi giver dig ganske enkelt det perfekte afsæt for et weekendophold eller en længere kør selv ferie på Azorerne, der er særdeles velegnet til formålet. Vores sortiment spænder ret vidt, og alt efter hvilken station du vælger, tæller mulighederne sportsvogne, cabrioleter, stationcars, 4x4, varevogne og økonomibiler. Når du reserverer din udlejningsbil over nettet eller pr. telefon, får du også chancen for at tilvælge ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole. Sixt Biludlejning er et af de største biludlejningsselskaber på markedet, og vores historie går tilbage til 1912. Vi har således både ekspertisen og kompetencen til at tage hånd om dine individuelle ønsker, når det gælder førsteklasses udlejningsbiler!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice