Billeje i Angra do Heroismo

 

Vores services ved Angra do Heroismo

Sixt Biludlejning i Angra do Heroísmo

Sixt Biludlejning i Angra do Heroísmo

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Angra do Heroísmo. En af de tre hovedstæder på Azorerne og en by, som du nærmest ikke kan undgå at forelske dig i. Her finder du en skøn blanding af natur, historie og autentisk portugisisk kultur, og når du ovenikøbet vælger Sixt som din rejsemakker på turen, kan du få en drømmeferie helt efter dit eget hoved. Her er der plads til spontanitet og eventyr, så tag kontakt til os allerede i dag og få styr på din billeje i Angra do Heroísmo. Angra do Heroísmo er den største by på skønne Terceira, og det er oplagt at leje en bil på ørundturen. Den flotte gamle by er nemlig en sand perle for arkitekturinteresserede rejsende, og har siden 1983 befundet sig på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Her er der sydeuropæisk charme for alle pengene og selvfølgelig masser at udforske både i form af spændende butikker med lokale produkter, hyggelige cafeer samt restauranter med lokale egnsretter på menuen. Det er dog ikke kun Angra do Heroísmo, som lokker på Terceira. Resten af øen er nemlig også et besøg værd, eller flere. Den flotte natur indbyder til vandreture. Er du i stedet til det våde element, er der også mulighed for at dykke ud for kysten. Du må selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for en tur til udkigspunktet Serra do Cume, hvor du bliver mødt af et fantastisk blik ud over bugten Praia da Vitória samt de mange marker, der er indhegnet af stengærder som et stort patchwork. Trænger du til at slutte dagen af på mere rolig vis, kan du tage Sixtbilen stik mod nord til Biscoitos, hvor øens berømte vinmuseum befinder sig. Her kan du lære mere om øens vinkultur og måske også få et glas med, hvis du ikke kører tilbage.
Billeje Angra do Heroísmo har masser af fordele

Billeje Angra do Heroísmo har masser af fordele

Hos Sixt Biludlejning Angra do Heroísmo står vores imødekommende personale altid klar med et godt udvalg af moderne kvalitetsbiler til enhver lejlighed, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige til din tur. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, og ekstraudstyr såsom GPS eller autostol. Samtidig arbejder du sammen med en af de mest kvalitetsbevidste aktører på markedet. Vi er måske nok et af verdens største biludlejningsselskaber, men vi bliver aldrig for store til at håndtere netop din bestilling, stor som lille.
Show more

Godt at vide når du lejer i Angra do Heroismo

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Angra do Heroismo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Angra do Heroismo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Angra do Heroismo. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Angra do Heroismo?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Angra do Heroismo

Kan jeg booke et langtidslejemål i Angra do Heroismo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Angra do Heroismo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Angra do Heroismo

Vis mere