Billeje i Rzeszow

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Rzeszow

Sixt Biludlejning i Rzeszow

Sixt Biludlejning i Rzeszow

Få lidt mere ud af din rejse til Polen, når du lejer en bil ved en Sixt Biludlejning i Rzeszow. Hvad enten du planlægger en ferie, weekendtur eller forretningsrejse til det sydøstlige Polen, er det en fremragende idé at tilvælge Sixts billeje i Rzeszow. På Sixts mange kontorer vil du få præsenteret et alsidigt sortiment af moderne kvalitetsbiler, der kan dække ethvert behov. Vores større modeller giver plads til hele familien, mens vores mere robuste udlejningsbiler kan være oplagt for dig, der planlægger eventyr i naturen. Du gennemser udvalget ved din foretrukne Sixtafdeling på hjemmesiden og herefter er det enkelt at booke online, via appen eller telefonisk ved vores medarbejderteam. Den moderne og dynamiske by Rzeszow finder du i det sydlige Polen og tæt på grænserne til Ukraine og Slovakiet. Den livlige universitetsby har en både hyggelig og indbydende atmosfære, og den er hjemsted for mange gode restauranter og butikker. Lejer du en bil fra filialen Sixt Biludlejning i Rzeszow, kan du blandt andet tage videre til byens smukke renæssanceslot fra 1400tallet, der er blevet renoveret i nyere tid, eller sætte kurs mod det interessante lokalhistoriske museum Podziemna Trasa Turystyczna, hvor en guide kan tage dig gennem de underjordiske korridorer og give dig et godt indblik i Rzeszows historie. Kør endelig også en tur forbi det betagende Multimedia springvand, der byder på et cool lysshow om aftenen eller udnyt Sixtbilen til at besøge Polens sydligste spids, hvor du finder den bjergrige nationalpark Bieszczady, der er landets største.
Få lidt ekstra på bilrejsen med Sixt

Få lidt ekstra på bilrejsen med Sixt

Hvis du har bestemt dig for at sige ja til vores tilbud om billeje i Rzeszow i forbindelse med din rejse, følger der automatisk en stor portion komfort med i pakken. Sixts mange udlejningsbiler kommer fra kendte bilmærker, herunder BMW, Mercedes Benz og Peugeot, og vores køretøjer kommer i diverse størrelser, såsom rummelige stationcars og 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. Vi skal blot gøre opmærksom på, at du er sikret et køretøj fra den valgte bilkategori, men ikke en specifik bilmodel, da udbuddet kan variere på rejsetidspunktet. Få ubegrænset kilometertal på din bilrejse og tilføj også gerne eksempelvis GPS navigation og dækning for chauffør nummer 2. Ved Sixt Biludlejning i Rzeszow gør vi vores bedste for at skræddersy din bestilling helt efter dine behov, og vi står naturligvis altid klar til at yde en personlig service under dit kommende ophold i Polen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Rzeszow
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rzeszow.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rzeszow?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rzeszow. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rzeszow?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
FAQs om lejemål i Rzeszow
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rzeszow?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rzeszow?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rzeszow

Vis mere