Billeje
Rzeszow
Oversæt
Polen // Rzeszow
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rzeszow: Sixt biludlejning online booking

Få lidt mere ud af din rejse til Polen, når du lejer en bil ved en Sixt Biludlejning i Rzeszow. Hvad enten du planlægger en ferie, weekendtur eller forretningsrejse til det sydøstlige Polen, er det en fremragende idé at tilvælge Sixts billeje i Rzeszow. På Sixts mange kontorer vil du få præsenteret et alsidigt sortiment af moderne kvalitetsbiler, der kan dække ethvert behov. Vores større modeller giver plads til hele familien, mens vores mere robuste udlejningsbiler kan være oplagt for dig, der planlægger eventyr i naturen. Du gennemser udvalget ved din foretrukne Sixtafdeling på hjemmesiden og herefter er det enkelt at booke online, via appen eller telefonisk ved vores medarbejderteam.

 
 • Rzeszow Hovedbanegard

  Sixt Billeje
  Artura Grottgera 20
  35-005 Rzeszow

  Ma. - Fr.10:30 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Rzeszow

Den moderne og dynamiske by Rzeszow finder du i det sydlige Polen og tæt på grænserne til Ukraine og Slovakiet. Den livlige universitetsby har en både hyggelig og indbydende atmosfære, og den er hjemsted for mange gode restauranter og butikker. Lejer du en bil fra filialen Sixt Biludlejning i Rzeszow, kan du blandt andet tage videre til byens smukke renæssanceslot fra 1400tallet, der er blevet renoveret i nyere tid, eller sætte kurs mod det interessante lokalhistoriske museum Podziemna Trasa Turystyczna, hvor en guide kan tage dig gennem de underjordiske korridorer og give dig et godt indblik i Rzeszows historie. Kør endelig også en tur forbi det betagende Multimedia springvand, der byder på et cool lysshow om aftenen eller udnyt Sixtbilen til at besøge Polens sydligste spids, hvor du finder den bjergrige nationalpark Bieszczady, der er landets største.

Få lidt ekstra på bilrejsen med Sixt

Hvis du har bestemt dig for at sige ja til vores tilbud om billeje i Rzeszow i forbindelse med din rejse, følger der automatisk en stor portion komfort med i pakken. Sixts mange udlejningsbiler kommer fra kendte bilmærker, herunder BMW, Mercedes Benz og Peugeot, og vores køretøjer kommer i diverse størrelser, såsom rummelige stationcars og 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. Vi skal blot gøre opmærksom på, at du er sikret et køretøj fra den valgte bilkategori, men ikke en specifik bilmodel, da udbuddet kan variere på rejsetidspunktet. Få ubegrænset kilometertal på din bilrejse og tilføj også gerne eksempelvis GPS navigation og dækning for chauffør nummer 2. Ved Sixt Biludlejning i Rzeszow gør vi vores bedste for at skræddersy din bestilling helt efter dine behov, og vi står naturligvis altid klar til at yde en personlig service under dit kommende ophold i Polen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice