Billeje
Ozarowice
Oversæt
Polen // Ozarowice
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ozarowice: Sixt biludlejning online booking

Har du overvejet en smuttur til Polen, og vil du gerne have en bil til rådighed under opholdet? Vælg gerne en udlejningsbil fra filialen Sixt Biludlejning i Ozarowice og få det optimale ud af rejsen. Charmerende Ozarowice ligger i det sydlige Polen, tæt både på grænsen til Tjekkiet og Slovakiet. Byen tilbyder en dejlig, afslappet stemning, og udover skønne Ozarowice vil du desuden kunne køre til de nærliggende byer Krakow, ligesom du kan granske de smukke naturvidder. Nyd friheden til at køre derhen, hvor du kan få dækket din lyst for byliv, kulturoplevelser eller udendørsaktiviteter. Lad Sixt blive din biludlejer til din næste ferie eller forretningsrejse. Vores mere end 100 år i branchen er et af de bedste kvalitetsstempler, man kan erhverve sig!

 
 • Katowice Pyrzowice Lufthavn
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  Ma. - On.09:00 - 24:00
  To. - Fr.09:00 - 20:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Katowice Pyrzowice Lufthavn

  Sixt Billeje
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  Ma. - On.09:00 - 24:00
  To. - Fr.09:00 - 20:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ozarowice

Dejlige Ozarowice i det sydlige Polen tilbyder en rolig og hyggelig atmosfære. Byen udstråler en gammeldags charme, og med Sixt billeje i Ozarowice kan du tage videre til de gammeldags huse og nyde de store åbne marker. Besøg gerne byens barokkirke, som blev bygget af Felicjan Bontani i 1781, eller Skt. Barbara Kirke, som er lidt mere end 50 år gammel. Når du vælger at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Ozarowice, har du ikke langt til de livlige byer Katowice og Krakow, der begge har mange kulturelle og historiske seværdigheder. I Katowice kan du bl.a. opleve den storslåede domkirke Konung Kristi, som er en af Polens største, og vandre i dejlige grønne naturområder. En kort køretur væk finder du Krakow, som er en by med både en fascinerende fortid og nutid. Nyd stemningen på hovedtorvet, udforsk det smukke Wawel Slot eller gør som mange andre og tag på en spændende dagsudflugt til Auschwitz eller saltminerne i Wieliczka. Du vælger helt selv, hvordan du vil tilbringe din tid, når du lejer en moderne Sixt bil i Ozarowice.

Biler for enhver smag hos Sixt i Ozarowice

Nyd det alsidige udvalg af Sixt biler i Ozarowice, som giver dig mulighed for at bestille alt fra smarte økonomibiler og praktiske stationcars til sportsvogne og 4x4%u2019er. Vælg din ønskede bilkategori og nyd komforten ved Sixts køretøjer, som alle er moderne og vedligeholdte. Proceduren for at foretage billeje i Ozarowice er simpel. Klik dig frem til bestillingsdelen på Sixt hjemmesiden, gennemse udvalget og sammenlign gerne priserne, inden du vælger kontor, bilkategori og eventuelt ekstraudstyr. Bilen venter på dig, når du ankommer til Ozarowice, hvor Sixt teamet tager godt imod dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice