Billeje
Nowy Dwor Mazowiecki
Oversæt
Polen // Nowy Dwor Mazowiecki
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nowy Dwor Mazowiecki: Sixt biludlejning online booking

Afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Nowy Dwor Mazowiecki og begynd din rejse i Polen. Byen Nowy Dwor Mazowiecki ligger forholdsvis centralt i Polen og ikke langt fra landets smukke hovedstad Warszawa. Når du er kommet bag rattet i din valgte Sixt bil, kan du nyde friheden til at udforske Polen i dit eget tempo. Lær mere om Nowy Dwor Mazowieckis fascinerende historie, nyd stemningen i storbyen Warszawa eller tag på et længere roadtrip til den dejlige nordkyst. Med muligheden for ubegrænset kilometertal er det kun din fantasi, der sætter grænser for alt det, du kan nå at opleve på rundturen i Polen.

 
 • Warszawa-Modlin Lufthavn
  Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

  Ma.10:00 - 21:00
  Ti.09:00 - 20:00
  On.08:00 - 20:00
  To.10:00 - 22:00
  Fr.09:00 - 21:00
  Sø.11:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Warszawa-Modlin Lufthavn

  Sixt Billeje
  Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

  Ma.10:00 - 21:00
  Ti.09:00 - 20:00
  On.08:00 - 20:00
  To.10:00 - 22:00
  Fr.09:00 - 21:00
  Sø.11:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Nowy Dwor Mazowiecki

I den smukke og centralt beliggende by Nowy Dwor Mazowiecki venter der mange oplevelser forude. Den polske by er ideel at besøge med en udlejningsbil, så du kan nyde en rolig pause fra det hektiske byliv eller hverdagens stress og jag. Nowy Dwor Mazowiecki har store grønne områder og ligger ved de tre floder Narew, Vistula og Wkra. Når du foretager billeje i Nowy Dwor Mazowiecki, har du gode muligheder for at opleve den idylliske by, og du får adgang til berømte seværdigheder, såsom Modlinfæstningen. Modlin ligger ved sammenløbet af floderne Vistula og Narev, og det er et af Polens største fort komplekser, som oprindeligt blev bygget under Napoleons storhedstid. Lær gerne mere om byens lokale historie og især slaget ved Modlin i begyndelsen af Anden Verdenskrig. En bil fra Sixt Biludlejning i Nowy Dwor Mazowiecki muliggør desuden et besøg ved andre historiske kendetegn i regionen, såsom byens klassiske og ortodokse kirker og ruinerne af Poniatowski paladset.

Tag på rundrejse, lej en moderne bil

Sixt har utallige kontorer over hele verden og yder hver dag en uovertruffen kundeservice til kunder, der har valgt den prisvenlige biludlejningsløsning. Dette gør Sixt til det perfekte valg, når du vil udforske polske Nowy Dwor Mazowiecki og omegn. Vælg din foretrukne bilkategori udfra det omfattende sortiment af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Nowy Dwor Mazowiecki. Det kan f.eks. handle om en praktisk og moderne økonomibil, stationcars, en sportsvogn eller en robust 4x4 til natureventyret. Hvis du bestiller pr. telefon eller online på forhånd, venter bilen på dig, og du slipper for køer og ventetid. Med Sixt billeje i Nowy Dwor Mazowiecki bliver det legende let at tage sig fra A til B. Med et ubegrænset kilometertal eller en GPS navigation opnår du desuden fuld frihed og letter køreturen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice