Billeje i Jasionka

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Jasionka

Sixt Biludlejning i Jasionka

Sixt Biludlejning i Jasionka

Når du planlægger turen til Polen, kan du roligt inkludere biludlejning i Jasionka med Sixt. Den sydøstlige del af Polen er en smuk region med masser af tilbud. En lejet bil giver dig mulighed for at komme vidt omkring og få det hele med på turen. Flyver du til Polen, kan du benytte dig af biludlejning allerede i Jasionka Lufthavn og således komme hurtigt fra start, men du er naturligvis også velkommen til at benytte et af vores andre kontorer. Lej en bil hos os her og nu! Jasionka ligger tæt ved den store by i området, nemlig Rzeszow. Der er tale om en gammel by, hvis historie kan dateres helt tilbage til 1354. Den har historisk set været et mødested for folk, som kom fra alle retninger takket været dens centrale placering. En af de største turistattraktioner er den sydøstlige del af regionen. Dette område har i mange hundrede år været et krydsfelt for mange forskellige folkefærd, som alle har tilføjet noget til den kulturelle skønhed. Området byder også på smukke naturparker med unikke blomster og fauna, og deter alt sammen noget, du får med, hvis du benytter dig af billeje i Jasionka.
Lokale specialiteter

Lokale specialiteter

Der er mange lokale restauranter, som serverer mad tilberedt efter gamle lokale traditioner med økologiske råvarer. Områdets specialiteter er bl.a. røget gedeost eller fåreost, pølser, røget bacon, proziaks, vallegrød, kåldumplings og brød bagt efter 300 år gamle traditioner. Og så er der honningen, som kaldes for områdets guld.
Få en god base for din ferie

Få en god base for din ferie

Det giver rigtig god mening at benytte sig af vores billeje i Jasionka. Således får du maksimalt ud af regionen og kan altid køre trygt på de fremmede veje, velvidende at du kører rundt ivores førsteklasses biler og får tilbudt vores gode service. Når du bestiller en bil hos Sixt, vælger du altid ud fra bilkategorien og ej modellen. Sortimentet er dog vidtrækkende, så der er noget for alle, der sigter mod Polen som destination, enten i forbindelse med ferien eller forretningsopholdet. Du kan f.eks. leje økonomibiler, stationcars, 4x4 eller sportsvogne, alt efter valget af kontoret. Hertil kommer, at vi hellere end gerne forsyner din udlejningsbil med ekstra features. Dit ekstraudstyr kunne f.eks. bestå af en GPS eller en autostol. Sixt er eksponent for en fleksibel, kvalitetsbevidst og tryg biludlejningsservice, og vi er både en af de ældste og største leverandører på verdensplan.
Show more
Godt at vide når du lejer i Jasionka
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Jasionka?
For at leje bil hos SIXT i Jasionka skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Jasionka.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Jasionka?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Jasionka. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 80 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

FAQs om lejemål i Jasionka

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Jasionka?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Jasionka?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Jasionka?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Jasionka

Vis mere