Billeje
Jasionka
Oversæt
Polen // Jasionka
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Jasionka: Sixt biludlejning online booking

Når du planlægger turen til Polen, kan du roligt inkludere biludlejning i Jasionka med Sixt. Den sydøstlige del af Polen er en smuk region med masser af tilbud. En lejet bil giver dig mulighed for at komme vidt omkring og få det hele med på turen. Flyver du til Polen, kan du benytte dig af biludlejning allerede i Jasionka Lufthavn og således komme hurtigt fra start, men du er naturligvis også velkommen til at benytte et af vores andre kontorer. Lej en bil hos os her og nu!

 
 • Rzeszów-Jasionka Lufthavn
  Jasionka 942
  36-002 Jasionka

  Ma. - Ti.08:30 - 18:15
  On. - Fr.10:30 - 18:15
  Book ved denne station

 • Rzeszów-Jasionka Lufthavn

  Sixt Billeje
  Jasionka 942
  36-002 Jasionka

  Ma. - Ti.08:30 - 18:15
  On. - Fr.10:30 - 18:15

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Jasionka

Jasionka ligger tæt ved den store by i området, nemlig Rzeszow. Der er tale om en gammel by, hvis historie kan dateres helt tilbage til 1354. Den har historisk set været et mødested for folk, som kom fra alle retninger takket været dens centrale placering. En af de største turistattraktioner er den sydøstlige del af regionen. Dette område har i mange hundrede år været et krydsfelt for mange forskellige folkefærd, som alle har tilføjet noget til den kulturelle skønhed. Området byder også på smukke naturparker med unikke blomster og fauna, og deter alt sammen noget, du får med, hvis du benytter dig af billeje i Jasionka.

Lokale specialiteter

Der er mange lokale restauranter, som serverer mad tilberedt efter gamle lokale traditioner med økologiske råvarer. Områdets specialiteter er bl.a. røget gedeost eller fåreost, pølser, røget bacon, proziaks, vallegrød, kåldumplings og brød bagt efter 300 år gamle traditioner. Og så er der honningen, som kaldes for områdets guld.

Få en god base for din ferie

Det giver rigtig god mening at benytte sig af vores billeje i Jasionka. Således får du maksimalt ud af regionen og kan altid køre trygt på de fremmede veje, velvidende at du kører rundt ivores førsteklasses biler og får tilbudt vores gode service. Når du bestiller en bil hos Sixt, vælger du altid ud fra bilkategorien og ej modellen. Sortimentet er dog vidtrækkende, så der er noget for alle, der sigter mod Polen som destination, enten i forbindelse med ferien eller forretningsopholdet. Du kan f.eks. leje økonomibiler, stationcars, 4x4 eller sportsvogne, alt efter valget af kontoret. Hertil kommer, at vi hellere end gerne forsyner din udlejningsbil med ekstra features. Dit ekstraudstyr kunne f.eks. bestå af en GPS eller en autostol. Sixt er eksponent for en fleksibel, kvalitetsbevidst og tryg biludlejningsservice, og vi er både en af de ældste og største leverandører på verdensplan.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice