Billeje
Gdansk
Oversæt
Polen // Gdansk
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gdansk: Sixt biludlejning online booking

Planlægger du en tur til Polen, kunne Sixts biludlejning i Gdansk være et rigtig godt supplement. Lej en bil og få mulighed for at se en masse af regionen, helt ubesværet. Du får det maksimale ud af din tid i landet ved ikke at være afhængig af offentlig transport, og du kan snildt tage hele familien eller kollegerne med på tur. Sixt tilbyder billeje fra de fleste lufthavne, så du kan påbegynde biludlejningen i Gdansk allerede ved ankomsten. Du kan bl.a. vælge mellem almindelige økonomibiler og stationcars, ligesom vi også har 4x4, hvis du ønsker et robust køretøj.

 
 • Gdansk Lufthavn
  Ul. Slowackiego 210
  80-298 Gdansk

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.09:00 - 18:00
  Sø.11:00 - 23:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Gdansk Hovedbanegård
  Podwale Grodzkie
  80895 Gdansk

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Gdansk Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ul. Slowackiego 210
  80-298 Gdansk

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.09:00 - 18:00
  Sø.11:00 - 23:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Gdansk Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Podwale Grodzkie
  80895 Gdansk

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gdansk

Gdansk er en af de mest attraktive turistdestinationer i Polen takket være dens kombination af historie og moderne storbypuls. Byen ligger ud til Østersøen og bliver sammen med Sopot og Gdynia kaldet for Trebyen. De tre byer hænger nærmest sammen og udgør én stor by. Historisk set var Gdansk en vigtig by i Pommern og blev grundlagt i begyndelsen af det 10. århundrede. Dens favorable placering ved havet gjorde den til et godt handelscentrum. Særligt blandt skandinaviske turister er Gdansk populær. Gdansk var også stedet, hvor Anden Verdenskrig brød ud, hvilket har givet anledning til en del seværdigheder, der levende fortæller om dette kapital i den europæiske og polske historie. I 2014 åbnede verdens største museum for Anden Verdenskrig i byen. Også Solidarnosc centret, som er koncentreret om den nyere polske historie i lyd, lys og billeder er en spændende museumsoplevelse.

En dejlig europæisk blanding

Med Sixt billeje i Gdansk kan du opleve mere af regionen. Pommern betyder ved havet og byder desuden på kridhvide strande, vilde skove og spændende naturreservater. Midt i naturen finder man dog også vidnesbyrd om en mindre fredelig fortid, såsom i Wolin naturpark, hvor der blev eksperimenteret med at bygge kanoner. I naturparken finder du ligeledes bisoner. Eller hvad med kurbade og wellness? Pommern er gammelt tysk land, og den tyske kultur er da også ret fremtrædende. Også middelalderbyen Torun er et besøg værd.

Sixt billeje i Gdansk er et godt valg

Din ferie bliver komplet akkompagneret af Sixt biludlejning i Gdansk. Således får du eventyr, kvalitet og sikkerhed på samme tid. Vi lover at imødekomme dine behov på bedst mulig vis og hjælper dig trygt ud på de polske veje. Når du forhåndsreserverer på hjemmesiden eller over telefonen, så husk, at du vælger din udlejningsbil ud fra kategorier og ej specifikke modeller.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice