Billeje
Lima
Oversæt
Peru // Lima
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lima: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Lima, Perus hovedstad og en af Sydamerikas mest attraktive rejsedestinationer. Her finder du både dejlige badestrande, flotte historiske bygninger og et væld af restauranter for enhver smag. Lima er multikulturel og bærer præg af både spanske og indfødte traditioner, og uanset om du vil fordybe dig i byens historie eller bare slappe af på stranden i det gode vejr, byder Lima helt sikkert ind med masser af tilbud. Med Sixt billeje i Lima er vi som altid klar til at gøre opholdet så nemt og bekvemt som muligt med en transportløsning, der passer perfekt til dine behov. Lej derfor gerne en bil allerede i dag.

 
 • Lima International Lufthavn
  Elmer Faucett S/N
  07031 Callao

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Lima Miraflores
  Cantuarias 341
  15074 Lima

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Lima International Lufthavn

  Sixt Billeje
  Elmer Faucett S/N
  07031 Callao

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Lima Miraflores

  Sixt Billeje
  Cantuarias 341
  15074 Lima

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lima

Lima er en fryd for både øjet og ganen. I Perus hovedstad kan du gå på opdagelse i den historiske gamle bydel med dens flotte gamle bygninger fra kolonitiden, der siden 1988 har været på UNESCOs Verdensarvsliste. Hvis sulten melder sig, er der nok at vælge imellem. Lima er nemlig også kendt som Sydamerikas kulinariske hovedstad, og her vil du opleve en herlig blanding af spansk madkultur kombineret med lokale traditioner, som du garanteret ikke finder andre steder. Trænger du til at slappe af efter et godt måltid på en af byens mange hyggelige restauranter, er det bare at tage en tur ned til vandet, hvor du kan bade i Atlanterhavet eller slikke sol på stranden. Afslut dagen af med en tur rundt til byens mange flotte gamle kirker, eller besøg parken Parque de la Reserva, hvor du kan opleve verdens største springvandskompleks, perfekt på en varm aften!

Kvalitetsbiler til gode priser

Med Sixt billeje i Lima er du godt rustet til at opleve Perus hovedstad på egen hånd og i dit helt eget tempo. Vi står altid klar med et stort udvalg af kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser, og vi vejleder dig selvfølgelig gerne, så du finder både den rigtige bil og det nødvendige ekstraudstyr som for eksempel autostol og GPS til din ferie. Hos Sixt Biludlejning i Lima har du mulighed for at leje både almindelige personbiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter og sågar varevogne. Vores kontor i lufthavnen har desuden åbent døgnet rundt, hvorfor du kan afhente eller returnere din bil på alle tider af døgnet. Ring eller skriv til os allerede i dag eller reservér via vores hjemmeside, og så giver vi eventyret optimale betingelser. Vi glæder os til at se dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice