Billeje i Peru

 

Steder du kan begynde din rejse i Peru

Mest populære i Peru

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lima Miraflores der starter den 12.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Peru

Sixt Biludlejning i Peru

Sixt Biludlejning i Peru

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Peru og nyd Andeslandets landskab, der betager dig ved første øjekast. Sixt biludlejning i Peru kan bl.a. nås i hovedstaden Lima, ved den internationale lufthavn og i byens centrum. Det er kendetegnende for vores Sixtkontorer, at de ligger fordelagtigt ved centrale knudepunkter, så du nemt kan nå frem ved den kollektive trafik. Billeje i Peru gennem Sixt er ligeledes din adgangsbillet til en verden af kvalitetsbiler, som du lejer til yderst favorable priser. Tag bilen med på weekendopholdet, familierejsen eller bryllupsrejsen. Husk, du kan booke bilen allerede i dag. Få mere information her på hjemmesiden eller pr. telefon.Der er nogle få regler, du skal overholde, når du vælger biludlejning i Peru. Du skal medbringe pas, registreringsattest og forsikringspapirer under kørslen, og du må køre i 6 måneder på dit kørekort. Når du kører rundt i Peru, er det ikke et ukendt fænomen, at der skal betales vejafgift. Husk endvidere, at du kører i et land, der kan være præget af regntid, ligesom tågen kan være tæt ved kystlinjen. Når du vælger os og vores billeje i Peru, sørger vi naturligvis for, at du dels kender alle punkter i lejekontrakten, og dels er godt rustet til at kunne håndtere de forskellige køreforhold.Lad Sixt vise dig PeruHovedstaden Lima ligger midt i Peru ved Stillehavskysten, og du kan komme langt nordpå eller sydpå langs kystvejen. Lima er med på UNESCO%u2019s liste over verdensarv, og med rette. Her finder du hele den sydamerikanske kultur samlet på ét sted. Her finder du f.eks. flotte museer, spor fra kolonitiden, et herligt maritimt liv, det administrative centrum samt utallige kirker og haver. Kystlandet ved Lima er afvekslende, da det ligger mellem et klippeplateau og stillehavsstrande, der er beboet af millioner af havfugle. Her går den smukke vej, som du kan nyde i din Sixt udlejningsbil. Men med vores komfortable biler kan du også begive dig op imod Andesbjergene og de flotte nationalparker som Manu nationalparken.Et drømmelandskab, du aldrig glemmer. Her liggerligeledes Machu Picchu, den gamle og nok så kendte Inkaby. Du kan også køre mod Nazca på den nordlige Stillehavskyst og se de udstrakte Nazcalinjer. Med biludlejning i Perukan du også nå den smukke bjergsø ved Puno nær grænsen til Bolivia. De specielle byer og indfødte med deres farverige produkter er bestemt noget, du bør tage dig tid til.
Show more

Godt at vide når du lejer i Peru

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Peru?
For at leje bil hos SIXT i Peru skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Peru.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Peru?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 327 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Service under og efter lejemålet
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i Peru

Kan jeg booke et langtidslejemål i Peru?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Peru?