Billeje
Cuzco
Oversæt
Peru // Cuzco
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cuzco: Sixt biludlejning online booking

Opdag det sydamerikanske land Peru med en lejet bil fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Cuzco. Den charmerende og naturskønne storby Cuzco er beliggende i den sydøstlige del af landet, og her venter blandt andet fantastiske historiske seværdigheder og uforglemmelige naturoplevelser. Det er oplagt at tilvælge billeje i Cuzco, hvis du vil have mulighed for at udforske byen og det nærliggende område i et afslappet tempo. En udlejningsbil giver dig selvfølgelig også friheden til at tage på længere roadtrips til andre dele af Peru.

 
 • Cusco Lufthavn

  Sixt Billeje
  Velasco Astete S/N
  08006 Cuzco

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cuzco

Den spændende by Cuzco var tidligere inkaernes hovedstad, og du vil derfor kunne finde et væld af arkæologiske områder og historiske seværdigheder i dette særegne område. Sæt gerne kurs mod Cuzcos imponerende bygningsværk Coricancha i byens historiske bydel. Coricancha blev kaldt for Solens Tempel af inkaerne, da det i sin tid var Inkarigets vigtigste tempel, men blev senere omdannet til et katolsk kloster af spanierne. 2 km nord for det centrale Cuzco finder du en høj, der giver en helt fantastisk udsigt over det omgivende landskab, og ruinerne fra inkaernes ceremonielle fæstning Saksaywaman. Det er bestemt også værd at køre den ca. 20 km lange tur fra Sixt Biludlejning i Cuzco mod nord til den frugtbare Urubambadal, der tidligere var inkaernes hellige dal, for vandring, hesteridning, kajaksejlads eller afslapning ved de varme kilder. Vel bag rattet i din premium Sixtbil vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig på rejsen.

Udforsk Peru i den rette Sixtbil

Du kan bestille Sixts billeje i Cuzco pr. telefon ved kundeservice eller online her på siden. Sammenlign priser og bilernes egenskaber inden bestillingen og gennemse vores store udvalg af ekstraudstyr. På bilrejsen i Cuzco kan du for eksempel drage nytte af GPS udstyr, der guider dig sikkert hen til din destination, tilføje dækning af flere chauffører eller bestille en komfortabel autostol til den yngste. Uanset hvad formålet er med din rejse, har vi det rette køretøj til dig ved Sixts Biludlejning i Cuzco. Med en stationcar får du eksempelvis plads til hele rejseselskabet og bagagen, mens en 4x4 er ideel, hvis du vil udforske et lidt hårdere terræn, ligesom en sportsvogn altid giver rejsen et ekstra luksustouch. Kontakt Sixtteamet med det samme, så du kan leje din bil allerede i dag hos et af verdens største biludlejningsselskaber. Husk, at du altid er velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på netop din foretrukne løsning.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice