Billeje
Asuncion
Oversæt
Paraguay // Asuncion
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Asuncion: Sixt biludlejning online booking

Lad eventyret i Paraguay begynde ved Sixt Biludlejning i Asunción. Paraguays smukke hovedstad Asunción er beliggende i den sydvestlige del af landet. Med en Sixtbil kan du udforske den skønne sydamerikanske storby og omegn, men kan også tage på en udflugt over til det betagende naboland Argentina. Forhåndsbestil billeje ved et af Sixts kontorer i Asunción, og så venter dit drømmekøretøj blot på at blive afhentet, når du ankommer til kontoret. Lej en bil for en dag eller vælg langtidsleje, hvis det er det, der passer bedst til din ferieform eller forretningsrejse. Tag med os til dejlige Asunción, der fortjener et besøg.

 
 • Asuncion Lufthavn
  Autopista Silvio Pettirossi
  CC1752 Luque

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Asuncion/Delivery Service
  Delivery to Hotels
  . Asuncion

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Asuncion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Autopista Silvio Pettirossi
  CC1752 Luque

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Asuncion/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery to Hotels
  . Asuncion

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Asunción

Med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Asunción tager du nemt rundt i byen og kan bl.a. foretage et stop ved byens hyggelige botaniske have eller det populære Museo del Barro. Tag også gerne turen forbi det spændende museum Casa de la Independencia for at lære mere om landets historie eller sæt kurs mod det nationale monument Pantheón Nacional de Héroes. Der er meget at se og opleve i hovedstaden, og en moderne Sixtbil vil uden tvivl lette dit ophold, samtidig med at vi har ekspertise i at gøre køreturene til noget helt særligt. Hvis du er klar til at vove dig længere væk, kan du tage på en hyggelig udflugt til de omkringliggende håndværksbyer Ita og Iaugua. Eller hvad med at køre mod de imponerende bjerge i Paraguari eller foretage en pilgrimsrejse til Caccupes kirke?I nabolandet Argentina venter desuden de imponerende og verdensberømte Iguassu vandfald, som er hele køreturen værd. Udforsk frit Paraguay og nyd komfort og fantastiske priser, når du vælger Sixt billeje i Asunción.

Biler til ethvert behov i Asunción

Sixtkontorerne har et stort udvalg af førsteklasses køretøjer til rådighed fra nogle af verdens bedste bilproducenter. Rejs f.eks. rundt i vidunderlige Paraguay i en førsteklasses økonombil, stationcar, luksus sportsvogn eller 4x4. Uanset hvad eller hvor mange du skal rejse med, har Sixt en udlejningsbil, der imødekommer dine behov. Med billeje i Asunción er du sikker på at få udleveret en topkvalitetsbil,og hos Sixt udskifter vi regelmæssigt vores køretøjer for at sikre kundernes tilfredshed og sikkerhed. Tilpas gerne din bestilling med ekstraudstyr, herunder GPS navigation eller en autostol, eller tjenester, såsom ubegrænset kilometer, dækning af yderligere en fører eller en passende kaskobeskyttelse. Sixtteamet i Asunción glæder sig ekstremt meget til at hjælpe dig med at sikre en optimal køreoplevelse.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice