Billeje i Paraguay

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Paraguay

Oplev Paraguay

Sixt Biludlejning i Paraguay

Sixt Biludlejning i Paraguay

Lad Sixt Biludlejning være din rejsemakker, når du besøger Paraguay i hjertet af Sydamerika. Du finder os flere steder i landets hovedstad Asunción, hvor vores imødekommende personale står klar med et stort udvalg af moderne kvalitetsbiler til fordelagtige priser.
Når du vælger Sixt Biludlejning som din transportløsning i Paraguay, vælger du samtidig også en rejse med en høj grad af fleksibilitet og frihed til at se og gøre, hvad du har lyst til. Det vil vi gerne bidrage til! Ring eller skriv til os allerede i dag eller bestil din billeje i Paraguay via vores app, så feriedrømmene kan få vinger!
En ferieoplevelse i Paraguay

En ferieoplevelse i Paraguay

Paraguay er et fascinerende sydamerikansk land, der måske ikke er på nær så mange turisters radar, som det er tilfældet med nabolandene Argentina og Brasilien. Det behøver dog ikke være en ulempe, for i Paraguay er der rigeligt at tage sig til, og så får man ovenikøbet en ferieoplevelse der ikke ligner alle andre.
Asuncións fascinerende blanding af indfødt sydamerikansk kultur og spanske påvirkninger er noget, der både afspejler sig i arkitekturen, tøjet, maden og, for de spanskkyndige, sproget. Her kan du gå på opdagelse blandt imponerende bygninger fra kolonitiden, nyde egnsretterne på hyggelige restauranter og shoppe lokalt kunsthåndværk i området omkring Plaza de los Heroes.
Trænger du til en pause fra storbyen er det bare at tage Sixtbilen ud til de charmerende små byer, som omgiver hovedstaden, før turen går hjemad for at finde turens næste spændende spisested.
Lej en bil hos Sixt Paraguay

Lej en bil hos Sixt Paraguay

Sixs billeje i Paraguay bringer dig i kontakt med et verdensomspændende biludlejningsfirma med mere end 100 års erfaring, og hos os er du således i gode hænder når det drejer sig om transport til turen.
På vores kontorer i Asunción kan vi tilbyde dig både almindelige personbiler, stationcars og terrængående 4x4, og på vores kontor i byens centrum kan vi desuden også tilbyde sportsvogne og cabrioleter, der er som skabt til Paraguays milde temperaturer. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol klarer vi selvfølgelig også det. Vi glæder os til at se dig i Asunción!
Show more
Godt at vide når du lejer i Paraguay
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Paraguay?
For at leje bil hos SIXT i Paraguay skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Paraguay.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Paraguay?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 1 anmeldelser

FAQs om lejemål i Paraguay

Kan jeg booke et langtidslejemål i Paraguay?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Paraguay?

Udforsk vores biludlejningslokationer Paraguay

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Paraguay

Vis mere