Billeje
David
Oversæt
Panama // David
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i David: Sixt biludlejning online booking

Hvorfor ikke lade Sixt blive det første stop på turen, inden du begiver dig ud på eventyr i David, en af Panamas mest charmerende byer? Billeje i David ruster dig til turen rundt i byen og lokalområdet på egen hånd, og du får mulighed for at skræddersy din rejse helt efter dine egne ønsker, med masser af plads til at være spontan, når det kræves. David lægger også op til dagsture til enten Costa Rica eller til Panamas stillehavskyst, hvor der er mulighed for at bade og tage på opdagelse blandt de flotte øer ud for kysten. David har lidt af det hele, så lej en bil hos Sixt Biludlejning, der helt sikkert er klar til at løfte opgaven. Vi glæder os til at se dig!

 
 • David Int. Lufthavn E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • David Int. Lufthavn E. Malek

  Sixt Billeje
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i David

Panamas tredjestørste by har noget for enhver smag. Begynd dagen med et solidt morgenmåltid på en af de mange hyggelige cafeer i grønne omgivelser og sæt dig bagefter bag rattet i din nye Sixtbil for at begive dig ud på eventyr i området. Har du lyst til en naturoplevelse ud over det sædvanlige, kan vi stærkt anbefale en tur til Volcán Barú, ca. 40 km nord for byen. Udover at være landets højeste bjerg, 3475 meter, er det også en aktiv vulkan, der dog ikke har været i udbrud de seneste århundreder. Lykkes det dig at tage turen hele vejen til toppen, venter der en mageløs udsigt. Du kan oven i købet være så heldig, at du både ser Stillehavet og Det Caribiske Hav på samme tid. Området omkring David kan dog også byde på andet en stroppetur op ad vulkaner. Tag f.eks. ned til kystområdet Playa La Barqueta hvor du kan bade, surfe eller bare nyde udsigten ud over det endeløse Stillehav, inden turen går hjemad på jagt efter den næste, spændende restaurant.

Billeje i David med mange muligheder

Sixt er en kendt og troværdig aktør inden for biludlejning. Hos Sixt Biludlejning i David giver personalet gerne en hånd med, hvis du har svært ved at vælge mellem vores attraktive tilbud. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt kategorien terrængående 4x4, som er et godt match, hvis du bl.a. vil udforske Volcán Barú eller den nærliggende nationalpark. Ekstraudstyr som GPS eller autostol kan vi selvfølgelig også klare, og så er det vist ellers bare at sætte dig bag rattet og tage ud på eventyr i skønne David!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice