Billeje
Wien-Schwechat
Oversæt
Ostrig // Wien-Schwechat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Wien-Schwechat: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Wien Schwechat i Østrig og kom nemt fra Wien Lufthavn og videre ind til Wien. Eller måske skal du videre ud i provinser som Niederösterreich, hvor der både venter vinmarker, fantastiske slotsbygninger samt små idylliske landsbyer. Eller hvad med en sejltur på Donau, mens du drømmer dig tilbage til Straussæraen og tonerne fra An Der Schönen Blauen Donau? Sixt Biludlejning i Schwechat er din vej ind i det nordlige Østrig, hvad enten det gælder ferierejsen med familien eller et vigtigt forretningsophold. Vi har udlejningsbilen til dit eventyr, og den kan bestilles her og nu via få trin.

 
 • Wien-Schwechat Lufthavn
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Wien-Schwechat Lufthavn

  Sixt Billeje
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Schwechat

Byen Schwechat er primært kendt for at være hjemby for Wiens internationale lufthavn, om end den også bl.a. huser et vigtigt olieraffinaderi. Schewechat har en central beliggenhed, idet den blot ligger ca. 15 km fra hovedstaden Wien. Med billeje i Schwechat gennem Sixt kan du kort sagt lynhurtigt stå i metropolen, der er kendt for seværdigheder som Wiener Statsoper, Schönnbrunn, Belvedereslottet og Den Spanske Rideskole, og så må vi ej heller glemme seværdighederne, der vedrører den verdensberømte komponist, Mozart. Biludlejning i Schwechat er også et plus, hvis du vil ud at se nogle af Østrigs større nationalparker. I nærheden af Schwechat finder du f.eks. nationalparken Donau Auen. Du kan også bevæge dig videre ned gennem provinsen Niederösterreich med perler som Skt. Pölten, slottene i Laxenburg, Stift Melke ved Wachaudalen samt det store casino i Baden. Provinsen er en af Østrigs største og har et ganske varieret landskab, lige fra bjerge til skønne vinmarker. Med en lejebil får du friheden til at stoppe op, når du ønsker det.

Find din udlejningsbil i Schwechat

Er du interesseret i billeje i Schwechat, kan du vælge mellem vores kategorier som 4x4, stationcars, økonomibiler, sportsvogne og cabrioleter. Bestillingen kan klares via vores hjemmeside eller ved at ringe til kontoret, hvor du hurtigt kommer i kontakt med vores dygtige kundeservicemedarbejdere. Du skal blot notere dig, at det ikke er muligt at reservere bestemte bilmodeller, men udelukkende den ønskede kategori. Vores udlejningsbiler holder en høj standard og lever op til vores ry som et af verdens førende biludlejningsselskaber. Vi tilbyder dig også forskellige former for ekstraudstyr, der er med til at højne komforten på de længere køreture. Det kunne f.eks. være GPS’en, der fører dig sikkert fra punkt A til Z. Så bestil din udlejningsbil til turen gennem Østrig hos Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice