Billeje
Weiz
Oversæt
Ostrig // Weiz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Weiz: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Weiz og få den perfekte indgangsvinkel til Østrigs grønne hjerte, delstaten Steiermark, hvor du kan køre langs smukke renæssancebygninger, pragtfulde vinruter, prægtige slotte og vidder med lipizzanerheste. Med Sixt Biludlejning i Weiz kan du sågar nå forbi delstatens hovedby Graz med de utallige historiske seværdigheder. Hop ind i bilen fra Sixt og lad eventyrlysten føre dig rundt i Weiz og Steiermark. Bestil din billeje i Weiz i dag.

 
 • Weiz

  Sixt Billeje
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Weiz

Weiz er en mindre by, der ligger ca. 40 minutter nordøst for Graz. Du er ankommet til en af Østrigs største delstater, Steiermark, der er kendt for at have et ret landligt præg, hvorfor den også kaldes landets grønne hjerte. Kører du rundt i det sydlige Steiermark, befinder du dig i et nærmest Toscanalignende landskab, hvor du kan følge egnens fantastiske vinruter. Selve Weiz har primært været kendt som værende en industriby, men kan også byde dig på flere attraktive seværdigheder som Taborkirche og SchlossThannhausen, der er et renæssanceslot. Vælger du turen til Graz, kan du forvente dig at skulle stifte bekendtskab med attraktioner som den gamle bydel, der er med på UNESCO’s Verdensarvsliste, Kunsthaus Graz og Schlossberg. Uden for Graz ligger bl.a. Herbersteinslot, mens du i Piber finder et stutteri med de smukke Lipizzanerheste, der bl.a. er kendt fra Den Spanske Rideskole i Wien.Du har også blot små to timer til hovedstaden Wien, der ligger i sin egen delstat. Med billeje i Weiz sammensætter du en rejse, der både taler til sindet og ganen!

Sixts mange tilbud i Weiz og omegn

Med valget af biludlejning i Weiz via Sixt får du adgang til et ganske omfattende katalog af førsteklasses udlejningsbiler, der bl.a. kan bestilles inden for stationcars, sportsvogne, cabrioleter, økonomibiler samt 4x4 og varevogne. Udlejningsbilerne holder et meget højt niveau, og de har gerne kørt under de 25.000 km. Er du interesseret i at få styr på din biludlejning i Weiz og omegn allerede i dag, gennemfører du bestillingen over nettet eller ved at ringe direkte til vores kontorer. Sixt er en af verdens førende aktører inden for biludlejning, og vi tilbyder dig naturligvis også flere former for ekstraudstyr. Måske kan vi lokke dig med en GPS, autostole, eller måske har du særlige behov til din tur gennem Østrig. Vi er altid lydhøre over for ønsker, ligesom vi gerne guider dig frem til det rigtige bilvalg til enten forretningsrejsen eller ferieturen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice