Billeje
Tirol
Oversæt
Ostrig // Tirol
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tirol: Sixt biludlejning online booking

Tyrol er en af Østrigs 9 delstater og er et interessant sted til såvel bilferier som forretningsophold. Lej en bil hos Sixt og få mulighed for at komme rundt i hele Tyrolområdet, så du kan få en masse ekstra oplevelser med i pakken. Biludlejning i Tyrol kan bestilles ganske simpelt hos Sixt, og vi tilbyder en del forskellige typer udlejningsbiler, altid af en høj standard. Gør klar til tyrolerfest og alpetinder i det smukke Østrig!

 
 • Innsbruck Lufthavn
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Innsbruck Lufthavn

  Sixt Billeje
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Tyrol

Tyrol er inddelt i tre områder, Nord, Øst og Sydtyrol, hvilket nogle gange giver anledning til misforståelser. De to første ligger nemlig i Østrig, mens det sidstnævnte er en selvstændig region i Italien. Den østrigske del er kendt for de yndige bondehuse, grønne bakker, dale, høje bjerge, søer og den gemytlige tyrolerstemning. Sproget er tysk med østrigske dialekter. Mange steder kan du opleve autentiske tyroleraftener med dans og musik, og det er bestemt en fin måde at få lokalkulturen ind under huden. Innsbruck er et oplagt udflugtsmål, hvis du har benyttet dig af biludlejning i Tyrol. Den gamle kejserby er hyggelig og nem at komme rundt i. En af byens største seværdigheder er Det Gyldne Tag, som er en forgyldt og besmykket altan, som kejser Maximillian d. 1. fik kreeret som sin udkigspost.

Udflugter i området

Ved at benytte dig af billeje i Tyrol får du adgang til en lang række seværdigheder i området. Du finder eksempelvis den fine by Mutters, som er blevet kåret som delstatens smukkeste by. Den ligger kun 8 km fra Innsbruck. Her finder du hvidkalkede mure, træbelagte tage og de berømte altankasser spækket med blomster. Fra byen kan du tage gondolbanen op til toppen af Eventyrbjerget, hvor du foræres en enestående udsigt og en dejlig legeplads til de mindste. Det er også et fint udgangspunkt for en vandretur ud på sæteren. Husk at besøge en tyrolerbonde, som byder på lokalt producerede madvarer, herunder ost, skinke og honning. Også Achensee er bestemt et besøg værd med dens smukke beliggenhed mellem Karwendelbjergene i vest og Rofangebjergene i øst.

Biludlejning til eventyret i Tyrol

Sixt ønsker at tilbyde dig den bedste service. Vi gør derfor altid vores bedste for at imødekomme dine behov, hvorfor du kan bestille autostole, automatgear og GPS navigation, når du benytter dig af vores biludlejning i Tyrol. Et tyrolereventyr kræver en god bil med høj komfort, og den finder du med Sixts billeje i Tyrol.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice