Billeje
Kitzbühel
Oversæt
Ostrig // Kitzbühel
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kitzbühel: Sixt biludlejning online booking

Kitzbühel er bl.a. blevet et yndet turistmål grundet sit verdenskendte skiområde, men området har såmænd attraktive aktiviteter året rundt. Byen er en del af delstaten Tyrolog har alperne i umiddelbar nærhed.Lej en bil og få hele det smukke bjergscenarie med i pakken. Med Sixt biludlejning i Kitzbühel får du en velfungerende bil, der bliver ledsaget af den gode service, så du får en rigtig god start på din ferie i dette hvide paradis.

 
 • Kitzbühel
  Josef-Pirchl-Strasse 24
  6370 Kitzbühel

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Kitzbühel

  Sixt Billeje
  Josef-Pirchl-Strasse 24
  6370 Kitzbühel

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kitzbühel

Bjergtoppene ligger dejligt højt i Kitzbühel, fra 800 til 2000meter. Område er i særdeleshed kendt for sit Hahnenkammløb, som anses for at være det mest krævende skiløb i mændenes alpine World Cup. Det er også et farligt løb, hvor hastighederne nemt når op på 135km i timen! Det er således lidt af et historisk sted at holde sin ferie, og man undgår ikke at blive begejstret over sporten, når man mærker den autentiske stemning. Det er et område, hvor skiløbet er i fokus med de 170 km pister, mens afterskiing aktiviteterne er lidt mere afdæmpede. Efter en tur på bakken kan du passende tage på tur i din Sixt bil, da området er som skabt til en kør selv ferie.

Få et Kitzbüheeventyr med din Sixt bil

Hvis du benytter dig af billeje i Kitzbühel, kan du komme vidt omkring på din ferie og nå ud til de mange attraktive seværdigheder i området. F.eks. huser det omkringliggende landskab en del rekreative muligheder. Du kan spille golf med bjergudsigt, dykke i Schwarzsee Gieringer, bade i Aquarena, vandre eller cykle i alperne. Med biludlejning i Kitzbühel kan du også vælge at tage på lidt byferie og besøge nogle af de nærliggende storbyer såsom Innsbruck (95 km) og Salzburg (80 km). Eller hvad med München i Tyskland (120 km)? Kitzbühel har i øvrigt en fin historisk bykerne, hvor du kan gå på opdagelse og opleve de mange lækre restauranter.

Bilen er nøglen til eventyr i det vestlige Østrig

Når du først har bestemt dig for billeje i Kitzbühel, er det utroligt nemt at realisere drømmen. Klar bestillingen over hjemmesiden eller ved at ringe direkte til os allerede i dag. Du vælger altid udlejningsbilen ud fra kategorier som økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne og 4x4 og ej ud fra bestemte modeller, da disse først tildeles ved din ankomst i Østrig. Husk også at tjekke de aktuelle stationers tilbud inden for ekstraudstyr, såsom autostole, automatgear, GPS navigation etc.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice