Billeje i Innsbruck

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Innsbruck

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Innsbruck Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Innsbruck

Sixt Biludlejning i Innsbruck

Sixt Biludlejning i Innsbruck

Innsbruck er hovedstaden i Tyrol i det vestlige Østrig og betegnes af mange som Europas hjerte grundet sin smukke og centrale beliggenhed. Den fremragende infrastruktur både i og udenfor byen gør Innsbruck til en oplagt destination til en bilferie. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver det sjovt og belejligt at udforske kulturen midt i Innsbruck såvel som den storslåede natur, der omgiver byen. Vælg den bil, der passer bedst ind i planerne og tilføj nogle af vores ekstra ydelser. Lej en bil hos Sixt og kør ind i dit østrigske eventyr!Innsbruck ligger smukt placeret i den brede Inn dal i Karwendel alperne, og man kalder sig selv for alpernes hovedstad. Byen og det omkringliggende område kombinerer storby med natur og byder på historie, kultur og masser af sportsaktiviteter til stor glæde for dig, der vil opleve, udforske, nyde livet og blive inspireret. Gammelt møder nyt i denne kontrasternes by, hvor du både kan opleve de farverige, gamle huse langs Inn floden og de moderne konstruktioner, såsom den imponerende skihopbane eller den skakternede BTV bankbygning. Med en bil fra Sixt Biludlejning er du fri til at udforske netop de aspekter af Innsbruck, der interesserer dig mest, hvad enten du er til museer, musikfestivaler eller frisk alpeluft.
Vintersportens paradis

Vintersportens paradis

Innsbruck har været vært for både de olympiske og de paralympiske vinterlege og er det rene paradis for dig, der elsker at bruge både kroppen og naturen. I vintersæsonen kan du prøver kræfter på både alpine og langrendsski på de mange pister. I sommerhalvåret er der rig mulighed for mountainbiking, hiking i nærområdet og svømning i de smukke alpesøer. Hvis du er ekstra eventyrlysten, kan du tage bilen til én af de mange snowparks i området og øve dine tricks på ski og snowboard. Benyt dig af vores biludlejning i Innsbruck og udforsk lokalområdet.
En tur op på toppen

En tur op på toppen

Nordkette alpekæden ligger så tæt på byen, at den kan nås på få minutter. Nordkettenbahnen løfter dig fra byens midte op i 2000 meters højde. For de friske og sporty kan turen klares til fods eller på cykel. Spænd hjelmen og begiv dig op ad de smukke alper! Med vores tilbud om en lettilgængelig billeje i Innsbruck, er du naturligvis ikke begrænset til de nærmeste bjergtoppe. Med billeje i Innsbruck sætter du dit eget tempo, når du kører gennem alperne og nyder den fantastiske udsigt til alle sider.
Show more
Godt at vide når du lejer i Innsbruck
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Innsbruck?
For at leje bil hos SIXT i Innsbruck skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Innsbruck.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Innsbruck?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Innsbruck. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 633 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,3)
Ved SIXT-filialen
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XE
Jaguar XE
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
FAQs om lejemål i Innsbruck
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Innsbruck?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Innsbruck?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Innsbruck?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Innsbruck

Vis mere