Billeje
Innsbruck
Oversæt
Ostrig // Innsbruck
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Innsbruck: Sixt biludlejning online booking

Innsbruck er hovedstaden i Tyrol i det vestlige Østrig og betegnes af mange som Europas hjerte grundet sin smukke og centrale beliggenhed. Den fremragende infrastruktur både i og udenfor byen gør Innsbruck til en oplagt destination til en bilferie. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver det sjovt og belejligt at udforske kulturen midt i Innsbruck såvel som den storslåede natur, der omgiver byen. Vælg den bil, der passer bedst ind i planerne og tilføj nogle af vores ekstra ydelser. Lej en bil hos Sixt og kør ind i dit østrigske eventyr!

 
 • Innsbruck Lufthavn
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Innsbruck Lufthavn

  Sixt Billeje
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Innsbruck

Innsbruck ligger smukt placeret i den brede Inn dal i Karwendel alperne, og man kalder sig selv for alpernes hovedstad. Byen og det omkringliggende område kombinerer storby med natur og byder på historie, kultur og masser af sportsaktiviteter til stor glæde for dig, der vil opleve, udforske, nyde livet og blive inspireret. Gammelt møder nyt i denne kontrasternes by, hvor du både kan opleve de farverige, gamle huse langs Inn floden og de moderne konstruktioner, såsom den imponerende skihopbane eller den skakternede BTV bankbygning. Med en bil fra Sixt Biludlejning er du fri til at udforske netop de aspekter af Innsbruck, der interesserer dig mest, hvad enten du er til museer, musikfestivaler eller frisk alpeluft.

Vintersportens paradis

Innsbruck har været vært for både de olympiske og de paralympiske vinterlege og er det rene paradis for dig, der elsker at bruge både kroppen og naturen. I vintersæsonen kan du prøver kræfter på både alpine og langrendsski på de mange pister. I sommerhalvåret er der rig mulighed for mountainbiking, hiking i nærområdet og svømning i de smukke alpesøer. Hvis du er ekstra eventyrlysten, kan du tage bilen til én af de mange snowparks i området og øve dine tricks på ski og snowboard. Benyt dig af vores biludlejning i Innsbruck og udforsk lokalområdet.

En tur op på toppen

Nordkette alpekæden ligger så tæt på byen, at den kan nås på få minutter. Nordkettenbahnen løfter dig fra byens midte op i 2000 meters højde. For de friske og sporty kan turen klares til fods eller på cykel. Spænd hjelmen og begiv dig op ad de smukke alper! Med vores tilbud om en lettilgængelig billeje i Innsbruck, er du naturligvis ikke begrænset til de nærmeste bjergtoppe. Med billeje i Innsbruck sætter du dit eget tempo, når du kører gennem alperne og nyder den fantastiske udsigt til alle sider.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice