Billeje
Salalah
Oversæt
Oman // Salalah
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Salalah: Sixt biludlejning online booking

Sixtpersonalet venter på dig ved Sixt Biludlejning i Salalah, hvorfra du nemt kan udforske Oman. Landet er en del af Den Arabiske Halvø, og den interessante by Salalah er beliggende i den sydlige del af landet, ud til Det Arabiske Hav og ikke langt fra grænsen til Yemen. Uanset om du besøger Oman på forrerningsrejsen eller af ren fornøjelse, har Sixt det rette køretøj til dig. Alle Sixts biler er moderne, komfortable og af nyere dato, og du vælger frit, om du vil leje bilen for en kortere eller længere periode. Tøv ikke med at spørge Sixtteamet til råds om biler og udstyr, eller hvis du mangler tips til din rejse rundt i Oman.

 
 • Salalah Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Area
  . Salalah

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Salalah

Sixts billeje i Salalah betyder, at du nemt kan køre til byens fascinerende attraktioner og udforske det, for mange, ukendte territorium, som Oman er. Dit ophold i byen er ikke komplet uden et besøg på Salalah Museum, som betragtes som byens kulturelle centrum med bl.a. gamle skrifter, manuskripter og keramik. Tag også gerne turen fra Sixtkontoret i Salalah til naturparken Wadi Darbat, hvor man kan betragte smukke bjerge, imponerende vandfald og huler. En udlejningsbil giver også muligheden for at besøge profeten Nabi Ayoubs hellige grav, som ligger 40 km fra Salalah. Husk at tage skoene af, inden du går ind i graven, ligesom kvinder skal dække deres hoveder med et tørklæde. Fra Sixt Biludlejning i Salalah kan du desuden sætte kurs mod byens smukke strande, såsom Mughsail Bay, der har et rigt fugleliv, eller køre til de gamle ruiner i Sumahram, som ligger ca. 55 kilometer fra byen, og hvor du kan lære mere om Omans fascinerende historie. Bestil udlejningsbilen ved Sixt og gør dit besøg i fantastiske Salalah oplevelsesrigt.

Pålidelige udlejningsbiler hos Sixt

Hvis du har brug for en bil på rejsen til Salalah, er du kommet til det rette sted. Med Sixts billeje i Salalah finder du biler for ethvert behov, herunder moderne og komfortable stationcars og økonomibiler samt luksus sportsvogne og pålidelige 4x4. Hos Sixt tilbyder vi dig verdenskendte bilmærker, såsom BMW, Nissan og Hyundai, og alle førsteklasses køretøjer bliver jævnligt serviceret ved Sixt. Bestil din foretrukne bilkategori online, telefonisk eller via Sixts app og glæd dig over, at udlejningsbilen vil vente på dig ved ankomsten til Salalah. Afhent køretøjet, når det passer dig, og hvis du har bestilt ekstraudstyr, modtager du det i forbindelse med overrækkelsen af bilnøglerne.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice