Billeje i Oman

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Oman

Mest populære i Oman

* Priserne er udregnet den 29.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Muscat Lufthavn der starter den 05.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Oman

Sixt Biludlejning i Oman

Sixt Biludlejning i Oman

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Oman og nyd ørkenlandets umiddelbare skønhed. Sixt biludlejning i Oman er tilgængelig i byer som Muscat samt Salalah og Sohar. Flyv direkte til lufthavnene i byerne, sæt kursen mod vores kontorer og få adgang til din udlejningsbil fra dag 1, så du kan nå at se mest muligt af landet under opholdet. Med Sixt lejer du din bil hos en af de velkendte leverandører i udlejningsbranchen, der har kontorer i mere end 100 lande. Hos os får du udelukkende tilbudt kvalitetsbiler til gode, lave priser, og du kan leje ud fra et væld af bilkategorier. Det sker enten via vores hjemmeside eller ved at kontakte os telefonisk.Når du har taget valget om at ville på bilferie i Oman, kan det være en god idé at se på nogle af de færdselsregler, der gælder for landet. Først og fremmest kan du indstille dig på at skulle køre i højre side, og du skal huske at medbringe kørekort, personlige papirer såsom pas samt forsikringspolice. Du bør bemærke, at det, modsat her i Danmark, ikke er lovligt at køre under påvirkning af alkohol. Du skal ligeledes være klar over, at der er flere steder i landet, hvor du skal betale vejafgifter. Vil du have endnu flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gøre dig klar til kør selv ferien i Oman.
Steder, man bør se i Oman

Steder, man bør se i Oman

Oman har kystlinjer ud mod både Omanbugten og Det Arabiske Hav, og vil du krydse landegrænser, så kan du køre mod lande som Saudi Arabien, Yemen og ikke mindst De Arabiske Emirater, der bl.a. tæller Dubai og Abu Dhabi. Der er tale om et fredeligt land, der er rigt på seværdigheder, og billeje i Omaner et godt springbræt til uforglemmelige oplevelser. Oman er et ørkenland, og vores komfortable udlejningsbiler er ideelle til denne særlige destination. Hovedstaden Muscat og byerne omkring byder på en enestående arabisk arkitektur og kulturel rigdom. Det gælder alt fra operaen i Muscat, de gamle moskeer og ikke mindst ørkenforter, som du måske allerede kender fra diverse film. Din udlejningsbil bringer dig ligeledes til markeder, hvor du kan finde souvenirs og spændende varer, der er blevet fremstillet og solgt på samme måde i tusinder af år. Også Sultanernes paladser er et besøg værd. Ud over ørkenen og ørkenforterne er der strande med palmer, Qantyab og Qaram, samt lækre hoteller. Der er ligeledes Raz al Jinz Scientific and Visitor Centre med spændende udstillinger, så din tur i en Sixt udlejningsbil kan fylde dig med spændende oplevelser på ganske få timer.
Show more
Godt at vide når du lejer i Oman
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Oman?
For at leje bil hos SIXT i Oman skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oman.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Oman?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 88 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,6)

FAQs om lejemål i Oman

Kan jeg booke et langtidslejemål i Oman?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Oman?

Udforsk vores biludlejningslokationer Oman

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Oman

Vis mere