Billeje
Muscat Lufthavn
Oversæt
Oman // Muscat // Muscat Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Muscat Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: New Airport Road
  . Muscat OM +968-24356287
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: MCT
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Nyd en behagelig bilrejse med Sixt i Oman

Sixt Biludlejning i Muscat Lufthavn (MCT) tilbyder udlejningsbiler i alle prisklasser og størrelser til dig, der planlægger en rejse til Oman. Følg skiltene til Sixtkontoret i Muscat Lufthavn, hvor personalet tager godt imod dig og får dig bag rattet i et af vores mange førsteklasses køretøjer. Det er landets hovedlufthavn for internationale flyvninger, og Muscat lufthavn ligger ca. 32 kilometer fra hovedstaden Muscat. En egen bil gør det nemt at tage til den imponerende, historiske by, men giver også mulighed for andre spændende roadtrips, der lover tryghed og komfort.

Sixt Biludlejning i Muscat Lufthavn tilbyder premium biler

Det er oplagt at besøge den historiske havneby Muscat, hvis du lejer en moderne Sixtbil i den nærliggende lufthavn. Udnyt eksempelvis køretøjet til at køre til byens enorme moské Sultan Qaboos, oplev musikalske stykker i det kongelige operahus, eller kør mod øst til Mutrahs livlige havnepromenade omgivet af bjerge og minareter. Men du kan naturligvis også tage på mange andre spændende udflugter i forbindelse med Sixt-billeje i Muscat Lufthavn. Tag turen mod vest til den imponerende Makhal-fæstning, der går helt tilbage til 600-tallet, eller kør sydpå til Wadi Ash Sahb, hvor du kan vandre, prøve canyoning eller svømme mellem grotter.

Hos professionelle Sixt er du i trygge hænder

Når du har afhentet Sixtbilen i Muscat lufthavn, har du rig mulighed for at udforske Omans fascinerende hovedstad, den smukke nordkyst eller køre mellem imponerende historiske monumenter. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Muscat Lufthavn, og uanset hvad vil du kunne nyde komforten ved din moderne og pålidelige bil. Vælg din foretrukne bilkategori ud fra et varieret udvalg af blandt andet 4x4'ere, stationcars, sportsvogne og økonomibiler, inden du bestiller online via websiden eller smartphoneappen eller ringer til kundeservice. Nyd Sixt-billeje i Muscat Lufthavn til en favorabel pris, og få mulighed for at opleve det, du drømmer om i Oman.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Muscat Lufthavn MCT New Airport Road . Muscat 23.600953, 58.291165 +968-24356287

Sixt kontorer Muscat Lufthavn MCT

New Airport Road
. Muscat
 
Tlf. +968-24356287

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice