Billeje
Muscat
Oversæt
Oman // Muscat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Muscat: Sixt biludlejning online booking

Lad drømmerejsen i Muscat tage sin begyndelse hos Sixt Biludlejning i Muscat. Her finder du som altid et alsidigt udvalg af moderne kvalitetsbiler til ethvert formål og for enhver smag, så du kan få mest muligt ud af dit ophold i Omans dejlige hovedstad. Muscat er en flot gammel by, der byder på masser af historie, kultur og fornøjelser, og med en udlejningsbil fra Sixt har du de bedste muligheder for at komme rundt, som det passer dig, hvorfor du skaber den tur, som du har drømt om. Ring eller skriv til os allerede i dag, så du straks kan leje en bil til turen.

 
 • Muscat Lufthavn
  New Airport Road
  . Muscat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Al Ghubra
  Sultan Qaboos Street
  . Al Ghubra

  Ma. - To.08:00 - 13:00
   15:30 - 19:00
  Sø.08:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Muscat Lufthavn

  Sixt Billeje
  New Airport Road
  . Muscat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Al Ghubra

  Sixt Billeje
  Sultan Qaboos Street
  . Al Ghubra

  Ma. - To.08:00 - 13:00
   15:30 - 19:00
  Sø.08:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Muscat

Et besøg i Omans hovedstad er ikke komplet, uden at du lægger vejen forbi den gamle by, hvor du helt sikkert bliver imponeret over den historiske arkitektur og de mange flotte hvidkalkede huse. Her i den gamle bydel har du også mulighed for at fordybe dig i Muscats historie med et besøg på landets nationalmuseum, hvor du kan opleve områdets historie over en periode på flere millioner år, fra de tidligste vidnesbyrd om mennesker til det moderne Oman. Trænger du til lidt afveksling efter en dag med masser af historie og ny viden, kan vi anbefale et besøg i området Al Qurum, hvor du kan shoppe både mærkevarer ti dig selv og souvenirs til venner og familie derhjemme. Hvis det ikke stiller købelysten, er der også Oman Avenues Mall, landets største shoppingcenter, hvor der venter dig endnu flere spændende butikker. Om aftenen kan din billeje i Muscat også føre dig mod byens opera. I Muscat finder du nemlig det moderne Kongelige Operahus, hvor du udover at se forestillinger også kan gå på opdagelse i områdets flotte haver og spændende restauranter. Slut af med en gåtur på stranden i det milde klima, mens du planlægger næste dags eventyr!

Billeje i Muscat med et utal af muligheder

Hos Sixt Biludlejning i Muscat står vores imødekommende og kompetente personale altid klar til at finde den helt rigtige bil til lige netop din rejse. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4, der egner godt til ørkenlandskabet, der omgiver byen. Derudover kan vi også tilbyde sportsvogne og convertibles til promenadeture i det gode sommervejr. Har du brug for ekstraudstyr til din bil, er Sixt Biludlejning Muscat også klar til at arrangere dette, og vores kundeserviceafdeling sidder parat, hvis du har spørgsmål undervejs.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice