Billeje i Tromsø

 

Vejvisning til Tromsø filial

Adresse

Skognesveien 2, 9016 Tromsø, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 16:00

Vores services ved Tromsø

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Tromsø, et fascinerende sted i Norge, hvor moderne byliv går hånd i hånd med fantastiske naturoplevelser, man ikke finder andre steder. Tromsø er en af Nordnorges vigtigste byer, og med Sixt billeje i Tromsø er du optimalt rustet til at køre på opdagelse i Porten til Ishavet på egen hånd. Det specielle tilnavn fik Tromsø i sin tid, fordi byen traditionelt set har været udgangspunkt for polarekspeditioner, og på det lokale polarmuseum kan du for alvor dykke ned i byens historie som udgangspunkt for eventyrere og vovehalse. Trænger du til noget lidt lettere underholdning, og er du en biografentusiast, må du ikke snyde dig selv for et besøg på Verdensteatret. Biografen fra 1916 er Nordeuropas ældste biograf og er stadig i brug. Man har endda bevaret orkestergraven fra dengang, hvor stumfilm var ledsaget af levende musik! Uanset om du holder kulturferie i byen eller vil opleve den barske nordnorske natur, er Sixt Biludlejning Tromsø et fantastisk valg!
Første punkt, lej en bil hos Sixt!

Første punkt, lej en bil hos Sixt!

Lad Sixt Biludlejning Tromsø være første stop på turen, inden du begiver dig ud på et rejseeventyr. På vores kontor tæt ved byens lufthavn kan vi tilbyde både flere personbiler og stationcars samt kategorien 4x4, perfekt til ture ud i den vilde natur! Har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostole, er det også et af Sixt tilbuddene. Herefter er det bare at sætte sig bag rattet og komme i gang. Eventyret venter med billeje i Tromsø!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tromsø

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tromsø.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tromsø?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tromsø?
Book nemt et langtidslejemål hos Tromsø ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tromsø

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tromsø?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tromsø

Vis mere