Billeje
Tromsoe
Oversæt
Norge // Tromsoe
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tromsoe: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil og tag turen rundt i Nordens Paris, Tromsø i Norge. Her befinder du dig et godt stykke nord for Polarcirklen og kan således komme på eventyr i seværdigheder, der relaterer sig til dette enestående landskab. Besøg f.eks. Ishavskatedralen, verdens nordligste botanisk have eller tag på en vaskeægte hvalsafari uden for Tromsøs kyst. Måske får du også kig til nordlys eller midnatssolen, når du vælger Sixt biludlejning i Tromsø. Find udlejningsbilen hos Sixt allerede i dag!

 
 • Tromsø Lufthavn
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.09:00 - 22:00
  Sø.10:00 - 23:00
  Helligdag10:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Tromsø
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Tromsø Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.09:00 - 22:00
  Sø.10:00 - 23:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Tromsø

  Sixt Billeje
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Tromsø

Et tilvalg som billeje i Tromsø giver dig en fantastisk mulighed for at tage på rundtur i Nordnorge. Er drømmen at tage turen videre mod Nordkap, er Tromsø f.eks. et fint udgangspunkt, da byen har sin egen lufthavn og endvidere er Nordnorges største by, hvorfor du får en lang række seværdigheder med i købet. Hvad med at hoppe op i kabelbanen Fjellheisen og tage den fire minutter lange tur over til Storsteinen, hvor du pludselig befinder dig 421 meter over havets overflade? Udsigten til fjeldene og Tromsø by er mildest talt fantastisk. Andre seværdigheder omfatter bl.a. Ishavskatedralen, Nordnorsk Kunstmuseum, verdens nordligste botaniske have og akvariet Polaria, ligesom denne arktiske hovedstad også har flere charmerende håndværksbutikker. Er du frisk på nogle dagsudflugter, kan du f.eks. bevæge dig mod helleristningerne i Tennes eller den unikke polardyrepark, der ligger i Bardu, syd for Tromsø. Billeje i Tromsø giver dig naturligvis også mulighed for at stævne ud mod vandet, hvor du både kan nyde flere endagesture med hvalsafari og flerdagesture, der f.eks. bringer dig forbi Lofoten.

Sikkert rundt i Tromsø med Sixt

Hos Sixt Biludlejning i Tromsø får du udelukkende adgang til førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser. Hvad enten det gælder en forretningsrejse eller et weekendophold i Tromsø, er bilen en af de luksuriøse goder, der højner komforten under opholdet. Du kan starte motoren, når du vil, og du bestemmer frit, om du er til polarræve, golfbaner eller shopping i Tromsø. Med en udlejningsbil fra Sixt er der aldrig langt til drømmedestinationen. En ting som en GPS kan dog hjælpe dig lidt hurtigere på vej, og GPS’er er blot én af de ting, der er med på vores lange liste over ekstraudstyr. Du kan bl.a. også vælge fuld kaskobeskyttelse. Sixt Biludlejning er et verdensomspændende foretagende, der har været i branchen siden 1912. Du får således en fuldgod partner, når du ønsker billeje i Tromsø eller på en af vores mange andre destinationer!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice