Billeje i Svolvær

 

Vejvisning til Svolvær filial

Adresse

Roald Amundsensgate 8, 8300 Svolvær, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
06:30 - 00:00
Helligdage
06:30 - 00:00

Vores services ved Svolvær

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Svolvær, der ligger på Lofoten. Her finder du noget af Norges mest imponerende natur, der indbyder til både klatring og vandring. Selvom mange rejsende tiltrækkes af Svolvær på grund af mulighederne for udendørsaktiviteter, har byen dog også andet at byde på. Byen har, ikke ulig Skagen, i mange år tiltrukket malere, der er fascinerede af det helt specielle lys over havet. I dag har Svolvær et levende kunstmiljø med flere spændende og hyggelige gallerier. Interesserer du dig for historie og Anden Verdenskrig er et besøg på Lofoten Krigsminnemuseum et must. Her kan du se masser af uniformer og originalgenstande fra krigen, og museet er Norges største af sin art.
Lej en bil ved Sixt Biludlejning Svolvær

Lej en bil ved Sixt Biludlejning Svolvær

Din billeje i Svolvær bringer dig på køretur i en lille by, som har lidt af det hele, både kultur, historie og flot natur, og hos Sixt Biludlejning Svolvær har vi selvfølgelig også noget for dig. Læg vejen forbi, når du ankommer, og så sørger vi for at finde den udlejningsbil, du har bestilt på nettet eller via telefonen. Eller måske skal vi tage en frisk snak om mulighederne? På vores kontor i Svolvær står vores imødekommende personale altid klar til at finde den transportløsning, der passer bedst til din tur. Kataloget omfatter både almindelige personbiler og stationcars, og har du brug for ekstraudstyr, kan dette også tilføjes ganske problemfrit. Book din billeje i Svolvær i dag og glæd dig til mødet med Nordland i Norge.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Svolvær

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Svolvær.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Svolvær?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Svolvær?
Book nemt et langtidslejemål hos Svolvær ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 29 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)
Køretøjet
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Spørgsmål og svar om lejemål hos Svolvær

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Svolvær?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Svolvær

Vis mere