Billeje
Stord
Oversæt
Norge // Stord
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Stord: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Stord, hvor du finder det helt rigtige køretøj til Norgerejsen. Kommunen Stord er beliggende ved den smukke vestkyst, placeret mellem byerne Bergen og Stavanger, og er et fremragende udgangspunkt for rundrejsen i Vestnorge. Her hos Sixt kan du leje dig ind i moderne udlejningsbiler af en høj kvalitet og med en driftssikkerhed, der er enestående. Uanset om du er på udkig efter en smart bil, der kan tage dig rundt i byerne, eller har brug for et lidt mere robust køretøj til natureventyrene, er det hele tilgængeligt i forbindelse med billeje i Stord.

 
 • Stord Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Stord

Det er en rigtig god idé at leje en bil hos Sixt, hvis du er den type rejsende, der vil have mest muligt ud af opholdet i Norge. Landet gemmer på mange perler i form af fantastiske naturoplevelser og afsides landskaber, som du vil have svært ved at nå uden en bil. Øen Stord er kendt for sine imponerende fjorde, bjerge og skove. Udnyt eksempelvis Sixtbilen til at besøge øens højeste bjerg Mehammarsåta for vandring i skønne omgivelser eller tag hele selskabet med til Eventyrskogen tæt på Leirvik, hvor I kan gå en tur blandt trolde og figurer fra kendte eventyr. Du kan naturligvis også anvende din komfortable udlejningsbil til at køre fra Sixt Biludlejning i Stord til smukke Bergen, som ligger ca. 80 km mod nord, ligesom du kan tage turen sydpå til Stavanger, der ligger i en afstand af ca. 120 km.

Tilpas bestillingen efter egne ønsker hos Sixt

Nu behøver du ikke lede meget længere efter udlejningsbilen til din ferie, weekendtur eller forretningsrejse. Ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Stord venter der et alsidigt udbud af kvalitetsbiler fra verdenskendte bilproducenter, herunder Mercedes Benz, BMW, Ford og Volvo. Foretag en prissammenligning og læs om udlejningsbilernes forskellige egenskaber på hjemmesiden for at skabe dig et godt overblik. Husk blot, at din forhåndsreservation af billeje i Stord bliver baseret på valg af bilkategori og ej de mange bilmærker, vi har på lager. Du kan f.eks. nemt vælge en stationcar, men ej om den skal komme fra Mercedes Benz og være fra år 2017 etc. Sidstnævnte detaljer er først tilgængelige ved afhentningen. Hvis du ønsker at tilpasse bestillingen yderligere med tilbehør, har du blandt andet mulighed for at bestille GPS navigation eller en autostol til barnet samt diverse nyttige tjenester. Sixts medarbejderteam glæder sig til at møde dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice