Billeje
Sagvag
Oversæt
Norge // Sagvag
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sagvag: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Sagvag, når du skal ud på tur i Vestnorges flotte kystlandskab. Sagvag er en lille perle, som indbyder til ro og afslapning i naturen, og uanset om du vil koble helt af i byens hyggelige havnemiljø, eller du vil udforske omgivelserne med de mange øer, finder du helt sikkert noget, som fanger din opmærksomhed. Billeje i Sagvag giver dig både fleksibilitet og plads til nye ideer og indfald. Sæt dig ganske enkelt bag rattet, indstil GPS-en til og lad eventyret begynde i en af Norges flotteste egne!

 
 • Stord Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sagvag

Den charmerende lille handelsby Sagvag har en stærk maritim tradition, og det mærker man til fulde, når man bevæger sig rundt i det hyggelige havnemiljø, hvor de mange flotte både og de indbydende spisesteder konkurrerer om ens opmærksomhed. Her går tiden lidt langsommere, og man mærker en helt særlig ro. Sagvag er dog blot et blandt mange hyggelige steder i området, der er værd at udforske. Billeje i Sagvag gør det muligt at nå lidt mere i hverdagene. Tag for eksempel turen op til Fitjar omtrent 10 km mod nord, hvor du kan opleve det flotte ølandskab på nærmeste hold, eller hvad med et smut til områdets største by Leirvik, som blot ligger 5 km øst for Sagvag. Endelig kan du tage turen stik mod vest og gå på opdagelse på de mange småøer, som udgør Norges vestkyst.

Vi finder bilen til din tur

Hos Sixt Biludlejning Sagvag er missionen at sende dig afsted i den helt rigtige udlejningsbil til formålet, hvad enten du er på forretningsrejse, på bryllupsrejse eller på aktiv ferie. Vi har mere end 100 års erfaring i at løse denne type opgave, og som et af verdens største firmaer inden for biludlejning får du al den tryghed, du har brug for i valget af leverandør! Kig f.eks. forbi kontoret i Stord Lufthavn og tag et kig på vores personbiler, stationcars og 4x4-er, der er som skabte til det barske kystlandskab. Har du brug for ekstraudstyr, er det også det en af de mange services, der er tilgængelige hos Sixtteamet. Har du f.eks. overvejet, om din tur kræver særlige bagageløsninger til kajakken, en GPS til de naturskønne ture med fugleobservationer eller muligvis en autostol, så hele familien kan komme med på tur? Du har f.eks. også chancen for at udnytte ubegrænset kilometertal og ekstra dækning af chauffør nr. 2!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice