Billeje
Molde
Oversæt
Norge // Molde
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Molde: Sixt biludlejning online booking

Skyd bilrejsen i gang hos Sixt Biludlejning i Molde, hvis du vil leje en bil til rejsen gennem Norge. Sixt er en dybt seriøs leverandør af udlejningsbiler, der har været i branchen i mere end 100 år, og vi kan tilbyde dig udlejningskøretøjer i forskellige størrelser og prisklasser, så du lettere kan tage rundt i den vestlige del af landet. Det kan sommetider være svært at rejse rundt med offentlige transportmidler i denne del af Norge, hvilket muligvis vil begrænse dine eventyr og udfoldelsesmuligheder. Vælg i stedet Sixts billeje i Molde, så du får fuld råderet over en topmoderne udlejningsbil, som du frit kan benytte, som du nu ønsker det. Den naturskønne Molde ligger ved Norges vestkyst, så udforsk meget gerne kysten, besøg de charmerende byer og nyd den friske luft på rejsen rundt i Norge.

 
 • Molde Lufthavn
  Åre
  6421 Molde

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.15:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Molde Lufthavn

  Sixt Billeje
  Åre
  6421 Molde

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.15:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Molde

Opdag denne skønne del af Norge i dit foretrukne tempo, når du lejer en bil gennem Sixt. I selve Molde har du mulighed for at opleve det interessante Romsdal Museum, hvor du kan lære mere om den lokale historie samt besøge forskellige træbygninger fra helt tilbage til 1600tallet. Tag også gerne køreturen fra din udvalgte Sixtafdeling i Molde op til den ca. 8 km lange Atlanterhavsvej på Riksvei 64, der tager dig med over den imponerende Storseisundet Bro, hvor du kan få en helt fantastisk udsigt over havet. Du kan også sætte kurs sydpå fra Sixt Biludlejning i Molde og begive dig til det vanskelige og betagende vejstykke Trollstigen, der tager dig gennem de 11 hårnålesving, ligesom du kan fortsætte ned til den enestående og ca. 15 km lange Geirangerfjord, hvor du blandt andet finder det enorme Syv Søstre vandfald.

Opdag vidunderlige Norge i dit foretrukne tempo

Nyd friheden på rejsen med en premium Sixtbil og tag på spontane roadtrips, når det passer dig. Med en lejet bil under opholdet i Norge vil du kunne opleve meget mere, ligesom du kan tage hen til selv de mest afsides naturområder. I forbindelse med Sixts billeje i Molde kan vi forsyne dig med en udlejningsbil, der passer til netop din rejse, heriblandt en moderne stationcar, 4x4 eller økonomibil. Du kan altid tilpasse bestillingen med blandt andet GPS navigation, ubegrænset kilometertal, autostole og dækning af flere førere på bilrejsen. Sixts medarbejderteam ser frem til at byde dig velkommen ved din valgte Sixt Biludlejning i Molde, så du får en god start på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice