Billeje i Lyngdal

 

Vejvisning til Lyngdal filial

Adresse

Stamsøyveien 20, 4580 Lyngdal, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Ons
07:30 - 16:00
Tor
07:30 - 19:00
Fri
07:30 - 16:00

Vores services ved Lyngdal

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig hermed indenfor til charmerende Lyngdal, hvor vores kompetente personale glæder sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til din drømmeferie. Lyngdal er et af Sydnorges mest attraktive rejsemål, og har man først én gang oplevet den perfekte blanding af hyggeligt byliv og skøn natur, er det ikke svært at forstå begejstringen. Især Lyngdalsfjorden og Rosfjorden er populære udflugtsmål, og med en udlejningsbil fra Sixt kan du frit kombinere strandturen med billeje i Lyngdal til et besøg i Kristiansand, ca. 60 km væk. Byen huser bl.a. Norges største zoologiske have og er således et sikkert hit, hvis du rejser med familien. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Lyngdal, kan du sige farvel til logistiske begrænsninger, og med tanke på hvor skønt det sydnorske kystlandskab er, bliver du helt sikkert glad for billeje i Lyngdal!
Sixt Biludlejning Lyngdal det oplagte valg

Sixt Biludlejning Lyngdal det oplagte valg

Sixt Biludlejning er det oplagte valg, når du vil holde ferie i dit eget tempo og have masser af plads til spontanitet. Hvor går turen hen i dag? Glem alt om køreplaner og billetter og sæt dig stedet bag rattet, tænd for GPS%u2019en og tag ud på eventyr! Eller måske skal du bruge en bil til forretningsrejsen? På vores kontor i Lyngdal kan vi tilbyde et herligt udvalg af personbiler, stationcars samt 4x4. Vi tilføjer gerne ekstraudstyr, hvis du har behov for særlige løsninger, og har du spørgsmål undervejs, svarer vi naturligvis meget gerne.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Lyngdal

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lyngdal.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Lyngdal?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lyngdal?
Book nemt et langtidslejemål hos Lyngdal ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Lyngdal

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Lyngdal?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Lyngdal

Vis mere