Billeje i Farsund

 

Vejvisning til Farsund filial

Adresse

Statoil Farsund, Faroyveien, 4550 Farsund, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdage
08:00 - 23:00

Vores services ved Farsund

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Få mest ud af opholdet i smukke Sydnorge med en moderne og prisvenlig udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Farsund. Afhent Sixtbilen ved kontoret i det centrale Farsund og tag på opdagelse i og omkring denne maleriske kystby. I byens havn kan du bl.a. gå en tur og nyde synet af de mange smukke både og yachter, som er fortøjet ved kajen. Farsund var desuden et strategisk forsvarspunkt under Anden Verdenskrig, og mange af byens krigstidsbunkere er blevet omdannet til turistattraktioner, som man ikke bør gå glip af. Billeje ved kontoret Farsund kan også gøre det muligt at nå en af byens hovedseværdigheder, det smukke fyr Lista, som er 34 meter højt og har 132 trin til toppen. Du kan altid stole på Sixt Farsund, både hvad angår udlejningsbiler og den personlige service.
Lej en bil ved Sixt Biludlejning Farsund

Lej en bil ved Sixt Biludlejning Farsund

Tillad Sixtafdelingen Farsund at gøre din tur i dejlige Sydnorge til lidt af en drøm med en af vores moderne og komfortable udlejningsbiler. Det er ret nemt at leje en bil hos os i Farsund. Du skal såmænd blot gå ind på bestillingsdelen på vores hjemmeside eller ringe til os, hvis du er klar til at booke billeje i Farsund. Bestillingen kan desuden skræddersyes til dine nøjagtige krav, f.eks. med dækning af en ekstra fører, med kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal eller GPS navigation. Oplev Norge i en stationcar eller økonomibil, som kan lejes til nogle af markedets mest favorable priser. Så lej en bil hos filialen Sixt Biludlejning Farsund i Sydnorge.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Farsund

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Farsund.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Farsund?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Farsund?
Book nemt et langtidslejemål hos Farsund ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Farsund

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Farsund?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Farsund

Vis mere