Billeje
Lyngdal
Oversæt
Norge // Lyngdal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lyngdal: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Lyngdal, en af Norges mange feriebyer med flot natur, dejlige sandstrande og masser af rekreationsmuligheder. Billeje i Lyngdal giver dig muligheder for at komme rundt i det dejlige landskab og udforske området i dit eget tempo, og vi har som altid et godt og alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til ethvert formål. Uanset om du vil bruge din tid i selve Lyngdal eller lade byen være udgangspunkt for dagsture, får du helt sikkert samlet en masse oplevelser, og når Sixt sørger for transporten via toptunede udlejningsbiler, åbnes der op for et hav af tilvalg frem for fravalg. Vi gør det nemt, så du kan gøre rejsenmere spændende!

 
 • Lyngdal
  Stamsøyveien 20
  4580 Lyngdal

  Ma. - On.07:30 - 16:00
  To.07:30 - 19:00
  Fr.07:30 - 16:00
  Book ved denne station

 • Lyngdal

  Sixt Billeje
  Stamsøyveien 20
  4580 Lyngdal

  Ma. - On.07:30 - 16:00
  To.07:30 - 19:00
  Fr.07:30 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lyngdal

Det er helt nede i det sydligste Norge, at du finder Lyngdal. Der er tale om en hyggelig lille by, der ligger idyllisk lige ned til fjorden blandt klipper og bakker. Det er også her, at du lejer en bil, hvis du trænger til at koble af fra storbyens stress og jag. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du ikke kan få sved på panden. Den smukke natur indbyder nemlig også til sjove udendørsaktiviteter, og i løbet af en dag i Lyngdal skal du nok få oparbejdet en solid appetit, til når jagten på en restaurant går ind om aftenen. I de to fjorde Lyngdalsfjorden og Rosfjorden har du eksempelvis rig mulighed for både at bade og fiske, mens du i det dejlige bakkelandskab bagved byen finder vandreruter af forskellige sværhedsgrader, så børnene også kan være med. Her må du især ikke snyde dig selv for et besøg til det 36 meter høje vandfald Kvåsfossen eller naturområdet Skrelia. Her, 350 meter oppe, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt over fjorden, tæt på vandløb og søer. Biludlejning i Lyngdal er det helt rigtige valg, hvis du sætter pris på naturens ro.

God kvalitet med Sixt billeje i Lyngdal

Når du vælger en udlejningsbil fra Sixt, vælger du samtidig en ferie, der emmer af frihed, fleksibilitet og spontanitet i alle dets facetter. Du får mulighed for at køre på opdagelse, uden at skulle tænke på køreplaner og billetter, og du kan i stedet bare sætte dig bag rattet og gå i gang med at udforske byen og området. På vores kontor i Lyngdal kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt de terrængående til turene i det bakkede landskab bag byen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice