Billeje
Kristiansund
Oversæt
Norge // Kristiansund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kristiansund: Sixt biludlejning online booking

Er du vild med norske kyststrækninger og drømmen om at køre langs små idylliske fiskerbyer tæt på prægtige nationalparker, vandfald og fjelde? Et fantastisk udgangspunkt er det nordlige Norge, og med Sixt Biludlejning i Kristiansund kan du passere nogle af landets allersmukkeste strækninger, der fører dig fra ø til ø samt gennem smukke hårnålesving, der bringer dig helt op på toppen af smukke klippeformationer. Lej en bil hos Sixt allerede i dag og tag med os til Kristiansund!

 
 • Kristiansund Lufthavn
  Kristiansund Airport
  6517 Kristiansund, Kvernberget

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag10:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kristiansund
  Verkstedveien 4
  6517 Kristiansund

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.10:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Kristiansund Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kristiansund Airport
  6517 Kristiansund, Kvernberget

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Kristiansund

  Sixt Billeje
  Verkstedveien 4
  6517 Kristiansund

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.10:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kristiansund

Kristiansund i Norge er en charmerende destination, der ligger helt ud til kysten og derfor er præget af et både charmerende og intimt havnemiljø. Byen er spredt ud over fire øer i Nordlandet, hvor den er placeret lidt syd for Trondheim, og historisk set har den danske referencer, da det var Christian d. 6, der gav byen sin købstadsstatus. Kristiansund har flere interessante kulturtilbud såsom operahuset, Klipfiskmuseet og de små farverige huse, der giver byen sin helt egen karakter. Kristiansund er også et fremragende udgangspunkt for to af Norges mest attraktive vejstrækninger, hvor det virkelig betaler sig at satse på billeje i Kristiansund. Turene går henholdsvis mod Trollstigen og langs Atlanterhavsvejen. På den første rute føres du op gennem hårnålesvingene og ender på Stigrøra i 858 meters højde, mens Atlanterhavsvejen fører dig fra Kristiansund til Molde. Turen er natursmuk, da du føres over broer og øer. Er du interesseret i at reservere din billeje i Kristiansund allerede i dag, kan du booke din udlejningsbil over nettet eller via telefonen.

De forskellige udlejningsbiler hos Sixt

Med billeje i Kristansund får du stor frihed til at opleve naturen for fuld udblæsning, hvad enten du kører rundt i selve Kristiansund eller tager på dagsudflugter i Nordlandet, hvor du bl.a. finder nationalparker som Dovrefjell. Vi giver dig også en stor frihed, når det gælder udvalget af udlejningsbiler. Alt efter den ønskede station strækker valgmulighederne sig over udlejningskategorier såsom stationcars, sportsvogne, cabrioleter samt økonomibiler og varevogne. Bemærk i denne forbindelse, at du bestiller ud fra de givne kategorier og ej bestemte modeller. Med Sixt biludlejning i Kristiansund eller en af vores mange andre afdelinger får du altid adgang til et førsteklasses udvalg til rimelige priser. Slå derfor til allerede i dag, så du kan sætte gang i drømmen om en bilferie i Norge. Vil du vide mere om ekstraudstyret, der kan bestilles sammen med udlejningsbilen, eller destinationen, så kontakt gerne vores kompetente team.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice